Norsk forum for Tupperware Velkommen til din Tupperware ressursside - Alt du trenger til kjøkken, husholdning og hele familien.

Tupperware konsulent

Tupperware konsulent

Tupperware har nå i mer enn 60 år levert unike produkter til forbrukere over hele verden og er kjent for høy kvalitet og flott design. Som en tupperwarekonsulent er du faktisk en del av verdens største produsent av populære kjøkken- og serveringsprodukter.

Tupperware er så populært at det startes en ny demonstrasjon hvert 2. sekund ett eller annet sted i verden. Alt ligger til rette for at du skal få muligheten til å gjøre suksess.

Som konsulent er det din oppgave å formidle informasjon om bruken av produktene og hva de forskjellige tingene faktisk kan og bør brukes til. Du gir også forbrukerne inspirasjon med populære produkter, hvor fordeler og bruk vises på demonstrasjonene.

Som ny konsulent er det viktig å komme godt i gang fra starten av og det kan derfor være bra å ta deg litt tid til å sette deg inn i hva du skal gjøre før du setter i gang.

Du bør planlegge arbeidet ditt og sette deg mål og det kan til eksempel være smart å sette opp hvor mange demonstrasjoner du ønsker å holde i uken. Planlegger man litt fremover i tid er det enklere å skape gode rutiner for ditt arbeid og din familie. Er man usikker bør man også forberede seg litt og ha potensielle emner for hånden og noter nye navn etter hvert som du møter dem – begynn gjerne med mennesker du kjenner:

  • – Familie
  • – Venner
  • – Naboer
  • – Kollegaer og deres familie
  • – Idrettsklubb/treningssenter
  • – Familie til skolevenner
  • – Forretninger i nærområdet

Nå er det ikke slik at du må ta for deg alle i din omgangskrets, men som Tupperwarekonsulent er det viktig å i alle fall undersøke om folk i din omgangskrets faktisk har behov for produktene du formidler.  For på denne måten vil din kundekrets hele tiden bli større. Du møter også hele tiden mennesker på din vei som er potensielle verter/vertinner for dine demonstrasjoner.

YouTube sitt forhåndsvisningsbilde

Faktisk så ser ikke de fleste av oss på som selgere, men formidlere av Tupperware. Vi formidler informasjon og produkter som alle hosholdninger trenger. Vi synes at Tupperware er veldig bra og ønsker selvfølgelig å formidle dette til våre venner og kjente.

Det går ann å leve uten Tupperware, men for et liv…

« Klikk her for å navigere tilbake til guide hovedmenyen.

Gå ikke glipp av en eneste nyhet om Tupperware

                Skriv inn din epost-adresse i feltet her,
                så sender vi deg nyhetsvarsel...