Norsk forum for Tupperware Velkommen til din Tupperware ressursside - Alt du trenger til kjøkken, husholdning og hele familien.

Tupperware generelt

Generell informasjon om Tupperware:

Historie
Varemerket Tupperware ble registrert av Earl Silas Tupper i 1947. I 1938 var hans Tupperware Plastics Company den første som anvendte polyeten i husholdningsvarer.

På slutten av 1940-tallet begynte man med direktesalg. På et såkalt homeparty kunne kundene få demonstrasjon av produktene og selv prøve dem. Dette viste seg å gi bra resultat og bra salgstall.

Tupperware kom til Europa i 1960 da Mila Pond anordnade et Tupperware-party i Weybridge, England, og deretter til resten av Europa. Tupperware selges nå i nesten 100 land.

De største markedene for Tupperware er:
1. Tyskland
2. USA
3. Mexico
4. Frankrike
5. Australia.

Etter en nedgang i salget på 90-tallet har sortimentet blitt fornyet og øket for å passe en yngre målgruppe. Blant annet finnes nå redskap i rustfritt stål i sortimentet.

Virksomhetsstruktur
Et Tupperware-party organiseres av en konsulent hjemme (eller iblant på en arbeidsplass) hos en vert som byr inn venner og naboer for en demonstrasjon. En vert belønnes med en «takkegave» samt gratis produkter basert på salget på deres party.

Kilde: Wikipedia

Gå ikke glipp av en eneste nyhet om Tupperware

                Skriv inn din epost-adresse i feltet her,
                så sender vi deg nyhetsvarsel...