Norsk forum for Tupperware Velkommen til din Tupperware ressursside - Alt du trenger til kjøkken, husholdning og hele familien.

Info sider

Norsk forum for Tupperware
– En komplett ressursside for din husholdning

Tjenesten drives av Happy Netthandel og er ikke autorisert av eller har noen forbindelse med Tupperware Nordic AS eller Tupperware ® Brands Corporation. Nettsiden ble først og fremst opprettet fordi mange savnet et etablert online miljø for Tupperware i Norge. Her kan du helt gratis diskutere Tupperware i alle dens former og dele dine erfaringer og eller spørsmål med alle.

Vårt mål er å bli Norges største og beste Tupperware miljø!

TWforum drives av Norske entusiaster og Tupperware ® Brands Corporations eier alle rettigheter for varemerket Tupperware ® i Norge. Se også våre brukervilkår for for mer utfyllende informasjon.

Ønsker du å kjøpe produkter, bli vertinne (vert for demonstrasjon), konsulent eller har andre spørsmål så setter vi deg i kontakt med en konsulent her.

Alle bestillinger via vårt nettverk faktureres med en fast sum i porto uansett ordrens størrelse og eller vekt. Som et frittstående nettverk har vi dessverre ikke alltid muligheten til å behandle alle garantisaker, men må henvise noe videre til Tupperware sentralt.

Alle artikler og nyheter på siden er publisert av brukere av portalen. Alle nye og eksisterende brukere har muligheten til å publisere nyheter og informasjon gjennom våre enkle publiserings verktøy.

Forumet er en således en ressursside eid av alle, hvor alle brukere kan bidra om de ønsker dette.

Rettigheter til å moderere, publisere og administrere deler eller alle funksjoner blir gitt på bakgrunn av tillit. Det kreves ingen forkunnskaper innen data for å kunne publisere og eller moderere så ta kontakt med oss her om du vil skrive artikler.

Vi ønsker å være en ressurs side for alle som trenger hjelp til å holde Tupperware party, Tupperware demonstrasjoner, eller homeparty som det også kalles så fint. Så ønsker du å ha en hjemmedemonstrasjon så kan vi som nevnt sette deg i kontakt med nærmeste konsulent.

Er du interessert i å være vertinne, gjøre karriere, eller bare ha en deltidsjobb så kan vi også hjelpe deg med dette. Gruppeledere for andre grupper kan også ta kontakt om de ønsker å hjelpe til på denne siden.

Så uansett hva du lurer på, ta kontakt, så hjelper vi deg så godt vi kan :)

Hva er det som er så spesielt med denne plastikk emballasjen da? Er det ikke bare noe man bruker til oppbevaring i husholdningen?

Det er faktisk mange tester som viser at mange husholdningsprodukter holder seg bedre i våre plast beholdere, og vi ønsker selvfølgelig å dele de beste kjøkkenproduktene med alle våre kjente og kjære.

Kake Om det er til matlaging, baking, kjøl, eller frys så har Tupperware mange produkter som gjør at maten holder seg både frisk og fersk. Tupperware har forruten livstidsgaranti og inneholder ikke farlige kjemikalier som mange andre «billig bokser» kan gjøre.

Tupperware egner seg til alle anledninger, og er ikke den litt trauste og kjedelige boksen som vi kanskje husker fra 70 tallet.

Vi har produkter som er tilpasset alle arrangement eller tilstelninger som til camping, båt, hytte, ferie, fritid eller fisking.

Produktene er spesialdesignet for å brukes innenfor mange områder som til eksempel mikrobølgeovn, grill og barbecue.

Sett fokus på dine barns helse, og send dem på skolen eller barnehagen med vår matboks.
Vi vet at kvalitet koster, men vi setter ikke prislapper på vår helse.

Vårt motto:

Det går ann å leve uten Tupperware, men for et liv…

Tupperware

Gå ikke glipp av en eneste nyhet om Tupperware

                Skriv inn din epost-adresse i feltet her,
                så sender vi deg nyhetsvarsel...