Norsk forum for Tupperware Velkommen til din Tupperware ressursside - Alt du trenger til kjøkken, husholdning og hele familien.

Tupperware sparer miljøet

Tupperware sparer miljøet
Det er mange myter knyttet til drikkeflasker, men det er samtidig mye folk flest ikke kjenner til. Til eksempel at den nedbrytningsprosess starter straks etter at den er åpnet. Det er for så vidt naturlig nok, men når denne prosessen starter så begynner plasten å avgi stoffer til det som senere drikkes.

Nyere forskning har også utrykt bekymring over at det kan medføre en helsemessig risiko å drikke av engangsflasker over tid.

Som om ikke det var nok har vi jo miljømessige aspekter å ta hensyn til noe også filmen under viser eksempler på.

Tupperware har 2 størrelser på drikkeflasker og finnes på side 57 i magasinet hvor begge i grønn farge. Begge har selvfølgelig avtakbar kopp under som kan drikkes av oppbevare ,nøkler, penger, medisin, små kjeks, frukt biter, osv. Man kan også bruke flasken uten kopp, om man vil spare plass.

Åpningen er stor nokk til at du kan ha isbiter i flasken, og den er lett å holde ren og kan selvfølgelig vaskes i oppvaskmaskinen.

Ønsker du mer informasjon om produktet, bli satt i kontakt med en konsulent for kjøp eller rett og slett være vertinne for en demonstrasjon så håper vi at du tar kontakt her.

YouTube sitt forhåndsvisningsbilde

Gå ikke glipp av en eneste nyhet om Tupperware

                Skriv inn din epost-adresse i feltet her,
                så sender vi deg nyhetsvarsel...

Diskuter eller gi din mening