Norsk forum for Tupperware Velkommen til din Tupperware ressursside - Alt du trenger til kjøkken, husholdning og hele familien.

Den utrolige kjevlen

Den utrolige kjevlen

Tupperware er verdenskjent for sine innovative løsninger, design og deres evne til å levere produkter ingen andre kan sammenligne seg med. Selv om vi ofte kan klare oss uten, er det liten tvil om at hverdagen blir mye enklere ved å ta i bruk Tupperwares fantastiske produktserie…

Bake-to-Basics liten kjevle og deigskjærer er et meget godt eksempel på utsøkt design og funksjonalitet

Dette geniale hjelpemidlet er meget nyttig når du skal lage kaker og pai, og da spesielt til dette flotte gitteret på toppen.

Det er så enkelt at til og med barna kan hjelpe til. Den er også veldig praktisk til å forme marsipan, men som om ikke det var nok kan man også bruke den til formkitt, leire, eller trolldeig. En trenger ikke være redd for at den skal bli skitten, for etter en tur i oppvaskmaskinen blir de rene til ny bruk i kakedeigen.

Settet består av 5 deler: Håndtak pluss deksel, som brukes til kutting og til å lage hull i deigbunnen.
En rulle, som også kan demonteres til 2 deler. Det følger også med en kutter som kutter gitter på kakene slik at den er i ett helt stykke.

Hvordan dette brukes i sin helhet kan du se i filmen under.

Ønsker du mer informasjon om produktet, bli satt i kontakt med en konsulent for kjøp eller rett og slett være vertinne for en demonstrasjon så håper vi at du tar kontakt her.

YouTube sitt forhåndsvisningsbilde

Gå ikke glipp av en eneste nyhet om Tupperware

                Skriv inn din epost-adresse i feltet her,
                så sender vi deg nyhetsvarsel...

Diskuter eller gi din mening