Norsk forum for Tupperware Velkommen til din Tupperware ressursside - Alt du trenger til kjøkken, husholdning og hele familien.

Rengjøring med Tupperware

Miljøvennlig rengjøring med Tupperware

Tupperware har endelig lansert klutene det har vært så mye snakk om. Og det er ikke hvilken som helst klut vi snakker om, men 4 forskjellige microkluter som har sine helt unike egenskaper. Nå kan du endelig fjerne støv og skitt uten bruk av rengjøringsmidler.

Tupperware lanserer Mikrofiberkluter til miljøvennlig rengjøring.

Mikrofiber er en av de mykeste og likevel det sterkeste stoffet som er laget av mennesker som er tilgjengelig i dag. Mikrofiber bruker en high-teck prosess som splitter og vever fibrene sammen til ett stoff som kan fjerne nesten all slags smuss. Disse egenskapene gjør dem perfekte til  støvtørking, tørking, vasking, pussing og polering. De har også flotte farger og tydelige symboler slik at du lett ser hvilken klut du skal benytte.

Disse klutene kan også fjerne opp til 99 % av bakterier og pollen. Klutene er effektive både med og uten vaskemidler eller vann. Fordi mikrofiber er naturlig elektrisk statisk, kan de brukes både tørre og våte til støvtørking på nesten alle slags overflater.

Aldri før har vasking vært så effektivt og sunt.

Ønsker du mer informasjon om produktet, bli satt i kontakt med en konsulent for kjøp eller rett og slett være vertinne for en demonstrasjon så håper vi at du tar kontakt her.

PS: Dette produktet selges forløpig kun i uke 37 så her lønner det seg å kontakte nermeste konsulent.

YouTube sitt forhåndsvisningsbilde

Gå ikke glipp av en eneste nyhet om Tupperware

                Skriv inn din epost-adresse i feltet her,
                så sender vi deg nyhetsvarsel...

Diskuter eller gi din mening