Norsk forum for Tupperware Velkommen til din Tupperware ressursside - Alt du trenger til kjøkken, husholdning og hele familien.

Hvem er egentlig Tupperware

Hvem er Tupperware

Tupperware som produkt har i de siste 60 årene blitt en enormt butikk. På verdensbasis finnes det om om lag 1.000.000 konsulenter som er fordelt på mer enn 100 land.  Dette gjør Tupperware til en av verdens største bedrifter, en årlig omsetning på over 2 milliarder dollar og mer enn  12 millioner demonstrasjoner…
Tupperware Corporation ønsket et klarere skille mellom produkt og organisasjon og ønsket også å ekspandere til flere sektorer. For å lettere danne dette skillet endret de navnet til Tupperware Brands Corporation i 2005.

Tupperware Brands Corporation er da moderorganisajonen for en rekke merkevarer som alle er verdenskjent for kvalitet og design. Så om du trodde at Tupperware produktene var den eneste inntektskilden til Tupperware så vil du nok bli overrasket, for sannheten er at dette «imperiet» eier og driver en rekke merker.

 • Tupperware
  – Har endret folks liv i over 60 år, og har vunnet mange premier for sine enestående løsninger og design.
 • Avroy Shlain
  – Har utviklet ledende skjønnhetsprodukter siden Avroy og Beryl Shlain grunnla selskapet i 1973. Mer enn tretti år senere er Avroy Shlain en av Sør-Afrika ledende direkte salg kosmetiske selskaper. Leverer et bredt spekter av kvalitetsprodukter inkludert hudpleie, kroppspleie, sol omsorg, farger, dufter og indre pleie.
 • BeautiControl
  – Selskapets var tidlig ute med å forutse og svare på behovene til kvinner siden og ble grunnlagt i 1981. Produktene selges av uavhengige konsulenter over hele USA, Puerto Rico og Canada.
 • Fuller Cosmetics
  – Har 100 års erfaring innen kosmetikk og har blitt et av de viktigste bedriftene i direkte salg. Den personlig tilpassede behandling med varme og vennlighet har gjort selskapet til en suksess i  Mexico og Sør-Amerika.
 • NaturCare
  – Er et MLM selskap med 37-årige historie som da ønsker å tilfredstille forbrukernes behov for daglig bruk av produkter med enestående kvalitet og verdi for pengene. Produkter er miljøvennlige og skal dekke behovene til hele familien.
 • Nutrimetics
  – Hjelper deg med å finne den optimale skjønnhet og velvære med et bredt utvalg av naturlig beriket produkter utviklet for å ta vare på og gi huden din.
 • Nuvo Cosmetics
  – Ble etablert i Uruguay i 1984 og utviklet seg til en dominerende aktør innen direkte salgs markedet ved å betjene en befolkning på 3.2 millioner mennesker. Ifølge CUVEDI, den lokale DSA som Nuvo tilhører, hadde selskapet en 49% andel av markedet på slutten av 2005.
 • Swissgarde
  – Dette er et MLM selskap som har spesialisert seg på helse-og skjønnhetsprodukter og har over 500 000 distributører i Afrika.

Tupperware Brands Coporation er også i 2009 høyt rangert og annekjent i det finansielle markedet og ligger som nummer to på listen over verdens mest beundringsverdige selskaper med en score på 6.85. I 2008 fikk de også en høy poengsumm og en score på 7.30 som en av Amerikas mest beundrede selskaper.

YouTube sitt forhåndsvisningsbilde

Gå ikke glipp av en eneste nyhet om Tupperware

                Skriv inn din epost-adresse i feltet her,
                så sender vi deg nyhetsvarsel...

Diskuter eller gi din mening