Norsk forum for Tupperware Velkommen til din Tupperware ressursside - Alt du trenger til kjøkken, husholdning og hele familien.

Nytt navn på Tupperware forumet

nylogo_twforum

Tupperware forumet som tildligere gikk under navnet «Norsk Tupperware Forum» har måttet bytte navn på grunn av et krav rettet fra Dart Industries som da er innehaver av rettighetene for varemerket «TUPPER» og «TUPPERWARE».  Endringen medfører at vi endelig har fått godkjent siden…
Nå var det var faktisk navnet som var det største ankerpunktet både for Tupperware Nordic AS og Dart Industries i USA. Og selv om jeg i starten ikke helt forsto hva som var galt så ble vi etterhvert klar over at vi ikke hadde noe valg og måtte endre navnet.

Jeg trodde jo at siden vi fikk  godkjennelse av den Norske ledelsen, og siden vi faktisk skrev om produktet «Tupperware» så var ikke varemerkeloven relevant for vår tjeneste. Varemerkeloven er jo laget for å ivareta rettighetene for et merkenavn og jeg så aldri på nettsiden som et produkt/tjeneste i seg selv.

Slik jeg så det var dette en samlingsplass for alle med interesse for Tupperware, og ikke en konkurent eller en side som ville misbruke merkenavnet til et eget produkt. Men det var altså ikke relevant for Tupperware Nordic AS eller Dart Industries at vi faktisk skrev om Tupperware, men at bruken av varemerket var i strid med deres rettigheter.

Vi har da altså for å ikke gjøre noe galt valgt å endre navn på siden og fått ny URL.

Den nye siden har vi kalt for Norsk TWforum, og har da URL www.twforum.no

Man trenger jo ikke ha så ekstremt stor fantasi for å skjønne hva «TW» er en forkortelse for, og hva vi oss i mellom kaller siden for er jo  egentlig ikke så viktig så lenge vi vet hvor vi skal samles.

Alle gamle pekere til den gamle siden peker nå mot den nye, og alle brukerdata som brukernavn og passord osv. er de samme. Alt er 100% identisk,  da med unntak av navnet på siden og url.

Vi har underveis fått mange spørsmål om lovligheten av denne siden og sannheten er at vi faktisk spurte  om tilatelse fra øverste leder i Norge før siden i det hele tatt ble opprettet. At vi i senere tid da har måttet endre navnet er sånn sett en annen sak som egentlig er mer et spørsmål om varemerkeloven som ikke noen av oss kjente til.

Tupperware Nordic As har også fått muligheten til å komme med inspill hele tiden og vi har forsøkt å  innrettet oss etter deres ønsker etter beste evne fra dag en.

Nå er det i hvert fall godt å endelig kunne senke skuldrene og  da kunne annonsere at siden er godkjent av høyeste hold.

Så kos dere på forumet deres og husk at dette er en ressursportal som kan være til nytte for alle med interesse for Tupperware.

Hvor bra portalen blir er opp til dere selv…

Mvh.
Hans E.
Norsk TWforum

Gå ikke glipp av en eneste nyhet om Tupperware

                Skriv inn din epost-adresse i feltet her,
                så sender vi deg nyhetsvarsel...

Diskuter eller gi din mening