Norsk forum for Tupperware Velkommen til din Tupperware ressursside - Alt du trenger til kjøkken, husholdning og hele familien.

Den utrolige Tuppertrakten

Den utrolige Tuppertrakten
I den nye Mini-Max serien har vi sett flere nyheter som de fleste i en eller annen form har behov for i sin husholdning. Tupperware har gjennom innspill fra oss entusiaster og lang erfaring utviklet en hel serie som fokuserer på plassbesparelse og brukervennlighet. De aller fleste av oss kan jo se nytten av å ha en trakt tilgjengelig på kjøkkenet, men synes kanskje den tar for mye plass i skapet…

Tupperware har derfor gitt oss nyvinningen Mini-Max Trakt som ikke tar plass i skapet og som er like enkel som genial.

I likhet med de andre Tupperware produktene i Mini-Max serien kan trakten oppbevares flatt og sammenfoldet slik at du får mer plass i skapet. Det er nettopp plass mange har for lite av på kjøkkenet og derfor er også trakten for det meste et redskap mange kanskje forbinder med fylling av bensin på plenklipperen.

Det er jo ikke så ofte man trenger dette på kjøkkenet og derfor er det kanskje litt dumt å bruke dyrbar plass på et lite brukt produkt. Tupperware Mini-Max trakten tar ikke noe plass og er derfor et optimalt produkt man kan dra frem ved behov.

Sånn i forhold til generell bruk er det vel kanskje ikke så mye å si, det er en trakt, man bruker den når man skal helle ting over i en annen beholder slik at man skal unngå å søle.

Mer informasjon om produktene finner du i katalogen på side 62-63. Tupperware trakten og dørslaget beskrevet i artikkelen «Et plassbesparende vidunder» selges som sett.

Ønsker du mer informasjon om produktet, bli satt i kontakt med en konsulent for kjøp eller rett og slett være vertinne for en demonstrasjon så håper vi at du tar kontakt her.

YouTube sitt forhåndsvisningsbilde

Gå ikke glipp av en eneste nyhet om Tupperware

                Skriv inn din epost-adresse i feltet her,
                så sender vi deg nyhetsvarsel...

Diskuter eller gi din mening