Norsk forum for Tupperware Velkommen til din Tupperware ressursside - Alt du trenger til kjøkken, husholdning og hele familien.

Et plassbesparende vidunder

Tupperware et plassbesparende vidunder
Dørslag finner man sannsynligvis i alle hjem og er i prinsippet en utrolig enkel redskap. En skulle kanskje tro at det ikke var så mye mer å si siden det sånn rent teknisk sett ikke har skjedd mye på denne fronten etter den ble funnet opp. Nå gjør jo de fleste dørslag jobben uten problemer, men er samtidig utrolig plasskrevende…

Tupperware har derfor lansert sin siste nyskapning i serien Mini-Max, og presenterer dørslaget som gir deg bedre funksjonalitet og lagringsplass.

Mini-Max silen er formet slik at den også passer til alle de andre beholderen i samme serie. Dette gjør at man lettere kan samle vesken man skiller ut om man ønsker dette.

Tupperware Mini-Max silene og Mini-Max dørslagene representerer faktisk noe av det mest innovative nyskapningen innen Tupperwares husholdningsredskaper hvor man i tillegg til funksjonalitet også fokuser på oppbevaring.

Under kan du se to filmer som presenter et knippe av de mulighetene Tupperware Mini-Max dørslag faktisk representerer. En skulle kanskje tro at det bare vare en enkel sil, men gjennom Tupperware får du så utrolig mye mer.

Vi benytter også anledningen til å nevne vår kampanje her på TWforum hvor vi altså gir bort 4 Tupperware Mini-Max skåler til en verdi av 509 kr til 5 utvalgte vinnere.

Tupperware dørslaget og trakten beskrevet i artikkelen «Den utrolige Tuppertrakten» selges som sett.

Ønsker du mer informasjon om produktet, bli satt i kontakt med en konsulent eller rett og slett være vertinne for en demonstrasjon så håper vi at du tar kontakt her.
YouTube sitt forhåndsvisningsbilde

Gå ikke glipp av en eneste nyhet om Tupperware

                Skriv inn din epost-adresse i feltet her,
                så sender vi deg nyhetsvarsel...

Diskuter eller gi din mening