Norsk forum for Tupperware Velkommen til din Tupperware ressursside - Alt du trenger til kjøkken, husholdning og hele familien.

Tupperware Mini-Max

Tupperware Mini-Max
De av oss som er glad i tur har vel erfart hvor vanskelig det kan være å finne egnede bokser til den medbrakte maten. Boksene er som regel altfor store eller for små, eller komplett umulige å få ned i sekk eller bag. Vi har lenge drømt om et produkt som vi kan tilpasse etter behov og som samtidig er lett å frakte med seg…

Derfor har Tupperware nå lansert skålene Mini-Max som er den perfekte kombinasjon av tilpasningsmuligheter og plassbesparelse.

Skålene er laget for dem som ønsker noe lett og svært tilpasningsdyktig til tur eller husholdning generelt. Skålene foldes nemlig sammen og er helt flate når de ikke er i bruk, og tilpasses da lett etter behov. Hver boks kan raskt foldes ut i tre forskjellige størrelser.

I forbindelse med vår kampanje her på TWforum så gir vi bort 5 stk. sett som da inneholder 4 stk. Tupperware Mini-Max skåler til en verdi av 509 kr. Mini-Max skålen på to liter er heller ikke tilgjengelig for salg i magasinet så dette er en godbit du ikke bør gå glipp av.

  • 2 stk Mini-Max 9,5dl
  • 1 stk. Mini-Max 7dl
  • 1 stk. Mini-Max 2 liter

Mer informasjon om produktene finner du i katalogen på side 62-63.

Ønsker du mer informasjon om produktet, bli satt i kontakt med en konsulent eller rett og slett være vertinne for en demonstrasjon så håper vi at du tar kontakt her.
YouTube sitt forhåndsvisningsbilde

Bildereferanse: Faksimile Tupperware magasinet vår/sommer 2009

Gå ikke glipp av en eneste nyhet om Tupperware

                Skriv inn din epost-adresse i feltet her,
                så sender vi deg nyhetsvarsel...

Diskuter eller gi din mening