Norsk forum for Tupperware Velkommen til din Tupperware ressursside - Alt du trenger til kjøkken, husholdning og hele familien.

Tupperware vervekampanje

Norsk TWforum har nå i de få månedene vi har eksistert begynt å ta form og man finner allerede mye nyttig informasjon på portalen. Vi er fortsatt helt avhengig av hjelp fra våre brukere, og har derfor valgt å lansere en vervekampanje hvor vi gir bort mange flotte Tupperware produkter for den innsatsen dere gjør…

Kampanjen i seg selv er ganske enkel, og fungerer rett og slett slik at man kan sende en epost til en venn som man tror kan ha nytte av Norsk TWforum. Om man også tror at denne vennen kan bidra på en eller annen måte så er dette også flott.

På høyre side finner du en lenke hvor du kan «Invitere en venn» og når man klikker på denne så kommer det opp et lite vindu hvor du kan skrive inn ditt navn, din epost og da tilsvarende informasjon om mottaker.

Du må ikke være registrert for å anbefale denne siden, men for at du skal kunne delta i konkurransen må du først registrere deg som bruker..

Når du sender ut en invitasjon og din venn registrerer seg via denne så vil vi registrere dette. Både du og din venn vil allerede da være med i trekningen av en flott premie.

De fem som verver flest vil få en ekstra oppmerksomhet i form av en eksklusiv gavepakke med flotte Tupperware produkter. Dette er altså en gylden mulighet til å få gratis Tupperware kun ved at man forteller sine venner om nettsiden.

Her er en oversikt over hva pakken med Tupperware produkter inneholder som altså 5 brukere kan få helt gratis i denne omgang:

  • 2 stk Mini-Max 9,5dl
  • 1 stk. Mini-Max 7dl
  • 1 stk. Mini-Max 2 liter

Gaven har en samlet verdi på ca. 509 kr.
Mer informasjon om produktene finner du i katalogen på side 62-63.

Vi trekker også ut andre tilfeldige brukere som får en hyggelig overraskelse for sin ansatts.

Konkurransen er åpen for alle, og vil i denne omgang avsluttes 30. april 2009.

Ønsker du mer informasjon om kampanjen ta kontakt her.

Gå ikke glipp av en eneste nyhet om Tupperware

                Skriv inn din epost-adresse i feltet her,
                så sender vi deg nyhetsvarsel...

Diskuter eller gi din mening