Norsk forum for Tupperware Velkommen til din Tupperware ressursside - Alt du trenger til kjøkken, husholdning og hele familien.

Nytt Tupperware magasin


For oss entusiaster er det lite som er så spennende som når den nye Tupperware katalogen Vår/Sommer 2009 ligger i postkassen. Endelig skal vi få se den nyeste kolleksjonen, de nye fargene og det aller nyeste innen Tupperware sortimentet som vi alle elsker…

Katalogen finner du her og i menyen over, og byr på en del fantastiske nyheter som vi har ventet lenge på. Spesielt var det en del spenning knyttet til noen farge endringer.

Først og fremst så har alle lokkene til  CheeSmart blitt gule og alle silikonformene blitt brune som er en bedre farge rent bruksmessig. Brødboksen har videre fått samme gule farge som CheeSmart.

Av andre nyheter som bør nevnes finner vi de nye revolusjonerende skålene Mini-max som er perfekte å ha med seg på tur. Disse kan man folde sammen og tar derfor minimal plass og kan raskt foldes ut og tas i bruk.

CheeSmart lav til pålegg og oppkuttet ost med Condencecontrol bør også nevnes. Og som alle de andre produktene i  Tupperware CheeSmart serien så frigjøres overskytende fuktighet og beholder dermed den gode aromaen i osten.

Det er selvfølgelig vanskelig å nevne alt som er nytt, men la oss runde av med å fortelle om nyvinningen «Bake to Basics Squeeze It» som vi faktisk publiserte en del informasjon om her forleden dag.

Mer informasjon om dette fantastiske produktet kan du finne her.

Og som alltid, ønsker du mer informasjon om produktene i katalogen,  bestille produkter av en konsulent eller være vertinne for demonstrasjon ta kontakt her.

Bildereferanse: Faksimile Tupperware magasinet vår/sommer 2009

Gå ikke glipp av en eneste nyhet om Tupperware

                Skriv inn din epost-adresse i feltet her,
                så sender vi deg nyhetsvarsel...

Diskuter eller gi din mening