Norsk forum for Tupperware Velkommen til din Tupperware ressursside - Alt du trenger til kjøkken, husholdning og hele familien.

Nytt Tupperware magasin
Nytt Tupperware magasin

Tupperware katalog vår/sommer 2018

Selv om våren ikke enda har ankommet så er det tid for å avduke Tupperwares nye katalog for våren og sommeren 2018. Også denne gang får vi mange nye farger og veldig mange nye produkter.

Serien Crystal Wave har fått hele fire nye produkter for mikroovnen inn i dette magasinet. Dette er flotte produkter til middag som skal spises senere, rester og niste med lunsj som varmes når den skal spises.

Vi har også fått den populære UltraPro 5,7 liter inn i magasinet og det har kommet drikkeflaske for fotball entusiaster formet som en Fifa pokal. Sistnevnte er et lisens produkt kun tilgjengelig hos Tupperware.

Så har det kommet flere nye produkter på sidene 36-37 som hjelper deg med å briljere på kjøkkenet alene eller sammen med barn og venner.

Her har du blant annet hjelpemidler for Ravioli.
YouTube sitt forhåndsvisningsbilde

Små pai som du kan fylle etter eget ønske.
YouTube sitt forhåndsvisningsbilde

Pastaelskere kan glede seg over nyheten Spatzle Maker.
YouTube sitt forhåndsvisningsbilde

Klikk her for å se hele katalogen. (Åpne i nytt vindu her.)

Lenke til magasinet finner du også i menyen, så ta en titt og se om en av favorittene dine fått ny farge eller om du finner noen nye.

På mange av produktene i katalogen finner du såkalte QR-koder som du kan skanne med din mobil for å få mye mer informasjon. Du trenger en QR-App til mobilen din for å benytte deg av denne muligheten. Om du åpner katalogen på din datamaskin kan du også se filmer av forskjellige produkter ved å klikke på «spill av ikonet».

iOS:
QR Reader som også tar vare på historikk og lar deg lage egne QR-koder.
i-nigma kan også lese «vanlige» strekkoder og finne priser hos Amazon osv.

Android:
Barcode scanner kan også generere QR-koder til apps, kontakter etc.
i-nigma er den samme appen som iOS-versjonen over, men bare til Android.

Ta kontakt om du ønsker mer informasjon om produktene i katalogen eller om du ønsker å bli satt i kontakt med en konsulent for å bestilling. Du kan selvfølgelig også benytte kommentar feltet under for mer generelle spørsmål eller tilbakemeldinger.

Gå ikke glipp av en eneste nyhet om Tupperware

                Skriv inn din epost-adresse i feltet her,
                så sender vi deg nyhetsvarsel...