Norsk forum for Tupperware Velkommen til din Tupperware ressursside - Alt du trenger til kjøkken, husholdning og hele familien.

Tupperware Julekatalog 2017
Tupperware Julekatalog 2017

Tupperware gir ekstra glød i julen.

Så var det tid for julekatalog og en kampanje som Tupperware har valgt å kalle «It s Christmas, make your table glow».

Tupperware har nok valgt denne overskriften fordi du nå kan få en helt spesiell utgave av Allegra serien med gull innvendig.

I julekatalogen har du også muligheten til å skaffe deg den største av Tupperwares  UltraPro som rommer hele 5,7 liter. Dette er spesialgryten for stekeovn, mikrobølgeovn, servering, oppbevaring og som selvsagt også kan vaskes i oppvaskmaskin.
 
Til jul lager man ofte kalkun, juletorsk, juleribbe, lutefisk eller pinnekjøtt og resten av året kan man bruke den til gryteretter eller bacon for å unngå masse søl. Du kan faktisk også steke en hel kylling, alle sorter gratenger, eller bake brød like enkelt som i en brødbakemaskin.

YouTube sitt forhåndsvisningsbilde

Om man velger å handle julegavene fra denne katalogen eller fra hovedkatalogen er opp til deg, men du kan velge flere pakkeløsninger som leveres i gave esker og er lette og pakke inn.

En festlig nyhet er ett sett med to kopper hvor man får med oppskrifter på en kake laget i mikrobølgeovnen på få sekunder.

Det blir selvsagt ingen jul uten kaker og derfor har Tupperware funnet frem kakeboks til transport og en kakestabler som er mest kjent som den du lager ostekaker i.

YouTube sitt forhåndsvisningsbilde

Du finner mer informasjon om ostekake og kakestableren her: http://www.twforum.no/index.php?s=ostekake

Ta en titt for mange flere spennende produkter og tilbud i julekatalogen hvor du blant annet finner oppskrifter og mer informasjon. (Åpne i nytt vindu her.)

Ta kontakt om du ønsker mer informasjon om produktene i denne kampanjen eller om du ønsker å bli satt i kontakt med en konsulent for å bestilling. Du kan selvfølgelig også benytte kommentar feltet under for mer generelle spørsmål eller tilbakemeldinger.

Gå ikke glipp av en eneste nyhet om Tupperware

                Skriv inn din epost-adresse i feltet her,
                så sender vi deg nyhetsvarsel...