Norsk forum for Tupperware Velkommen til din Tupperware ressursside - Alt du trenger til kjøkken, husholdning og hele familien.

Kampanje 11, 2017
Kampanje 11, 2017

Gjør klart til julen med Tupperware.

Så var det allerede November og vi tenker mer og mer på julen som nærmer seg. Tupperware vil på sin side bidra med flere tilbud i kampanjen de kaller «GJØR KLART TIL JUL».

Tupperware trør til eksempel til med ett flott tilbud på UltraPro 3,5 liter som er ett fantastisk produkt når vi lager mat. Til jul lager du juletorsken, juleribba, lutefisken eller pinnekjøtt og resten av året lager du gryteretter eller til og med steke bacon i ovnen for å slippe søl og lukt.

Du kan også steke en hel kylling, alle sorter gratenger, eller bake brød like enkelt som i en brødbakemaskin. Ja du lager egentlig alle mulige retter i denne og får ett supert resultat hver gang.

YouTube sitt forhåndsvisningsbilde

Se flere tilbud i kampanjen hvor du blant annet finner oppskrifter og mer informasjon. (Åpne i nytt vindu her.)

I uke 46 kommer det enda flere tilbud, hvor du blant annet kan skaffe deg en veldig stor UltraPro på hele 5,7 liter som man vanligvis ikke får kjøpt. (Åpne i nytt vindu her.)

YouTube sitt forhåndsvisningsbilde

Ta kontakt om du ønsker mer informasjon om produktene i denne kampanjen eller om du ønsker å bli satt i kontakt med en konsulent for å bestilling. Du kan selvfølgelig også benytte kommentar feltet under for mer generelle spørsmål eller tilbakemeldinger.

Gå ikke glipp av en eneste nyhet om Tupperware

                Skriv inn din epost-adresse i feltet her,
                så sender vi deg nyhetsvarsel...