Norsk forum for Tupperware Velkommen til din Tupperware ressursside - Alt du trenger til kjøkken, husholdning og hele familien.

Kampanje 6, 2017
Kampanje 6, 2017

Skap din egen grillfest med Tupperware

I juni er det tid for grill og forberedelser til sommerens hagekos og i kampanjen «Let’s celebrate the biggest BBQ Party» finner vi flere godbiter.

Noen liker å marinere før grilling både for smaken sin del og for at kjøttet skal bli mørere. Nettopp derfor har det kommet inn en stor Kjempe Relett på hele 6 liter med rist som kan settes i to posisjoner avhengig av om du vil ha risten i bunnen eller om du vil ha to etasjer. Risten passer også i den smale kakeboksen for transport om du vil ha to lag med kaker i den.

Når grillsesongen nå endelig starter for fullt savner du kanskje noen enkle metoder for tilberedning av poteter. Tupperware liker også poteter og gir oss en flott tilbud på både PotatoSmart og OnionSmart for at både poteter og løk skal holde seg best mulig. Du finner begge produktene på side 67 i magasiner.

Se flere tilbud i kampanjen hvor du blant annet finner oppskrifter og mer informasjon. (Åpne i nytt vindu her.)

Party gift i juni er en drikkeflaske som rommer 5 dl.

Tupperware Norge feirer 55 års jubileum i uke 24 og trør til med flere ekstra flotte tilbud.

Du får til eksempel ett skarpt tilbud på 5 av Tupperwares flotte kniver som du finner på side 33 i magasinet med 55% avslag. Du finner også ett sett som inneholder den populære HerbChopperen, det følger også med en shaker og oppskrifter.

Vann er noe vi alle trenger ekstra mye av på sommeren, og da kan man benytte seg av tilbudet på Infuser Drikkeflaske med mulighet for tilsetning av smak. Videoen viser hvor lett og enkelt dette er.
YouTube sitt forhåndsvisningsbilde

Neste nyhet i Juni er Tupperware Micro Healthy Delight som er et flott produkt som vises i videoen under.
YouTube sitt forhåndsvisningsbilde

Ta kontakt om du ønsker mer informasjon om produktene i denne kampanjen eller om du ønsker å bli satt i kontakt med en konsulent for å bestilling. Du kan selvfølgelig også benytte kommentar feltet under for mer generelle spørsmål eller tilbakemeldinger.

Gå ikke glipp av en eneste nyhet om Tupperware

                Skriv inn din epost-adresse i feltet her,
                så sender vi deg nyhetsvarsel...