Norsk forum for Tupperware Velkommen til din Tupperware ressursside - Alt du trenger til kjøkken, husholdning og hele familien.

Kampanje 5, 2017
Kampanje 5, 2017

En forsmak på sommeren med Tupperware

Mange er i fest modus på denne tiden av året og Tupperware hjelper de som vil ha spesielle desserter til spesielle anledninger.

Først ut er nyheten «Silikon Kuppelform» som lar deg enkelt lage nydelig desserter. Med denne formen kan man også gjøre desserten klar dagen før avhengig av hvilken oppskrift du velger. I Mai får man også en slikkepott med på kjøpet når du kjøper formen og under kan du se 2 videoer for inspirasjon.

YouTube sitt forhåndsvisningsbildeYouTube sitt forhåndsvisningsbilde

Til desserter bruker vi ofte krem og da er det flott at Tupperware gir oss et tilbud på Speedy Chef ll som pisker fortere enn en elektrisk pisker.
YouTube sitt forhåndsvisningsbilde

Når man først skal lage mat til fest så er det verdt å merke seg at man også kan få kjøpt Jello Ring til nesten halv pris. Jello Ring er genial til deserter og til og med aspic, eggerøre. Du finner oppskrift på jordbær og vaniljeis i kampanjen om du vil lage egen iskrem til dessert.
YouTube sitt forhåndsvisningsbilde

Til middagen får du tilbud på UltraPro 3,3 liter som er en form med stor flate til lasagne, gryteretter, kokt fisk, koteletter mm. og selvfølgelig grillmaten for oppbevaring og servering. Maten holder seg til og med varm lenger og er ett helt unikt produkt som kan sammenlignes med rømertopf gryter i leire.

UltraPro har flere fordeler enn rømertopf og du kan blant annet bruke samme oppskrifter, men sist men ikke minst også bruke samme gryte til alt mulig for den tar ikke smak av rettene du tilbereder. UltraPro er svært lett å holde ren, trenger bare å skylles i kalt vann før bruk og gir kortere tilberedningstid.
YouTube sitt forhåndsvisningsbilde

Se flere tilbud i kampanjen hvor du blant annet finner oppskrifter og mer informasjon. (Åpne i nytt vindu her.)

Party gift i Mai er en skål fra Allegra serien som rommer 7,4 dl.

I Mai får vi i tillegg 2 uker med noen ekstra tilbud i ukene 20-21 som har fått navnet «Summer and strawberries go together». (Åpne i nytt vindu her.)

Her får du blant annet tilbud på VentSmart 1,8 og 4,4 liter slik at du kan oppbevare jordbær og grønnsaker optimalt. I denne perioden får du også muligheten til å kjøpe en Avanti kanne som rommer 2 liter som er et must produkter ute og på tur.

Ta kontakt om du ønsker mer informasjon om produktene i denne kampanjen eller om du ønsker å bli satt i kontakt med en konsulent for å bestilling. Du kan selvfølgelig også benytte kommentar feltet under for mer generelle spørsmål eller tilbakemeldinger.

Gå ikke glipp av en eneste nyhet om Tupperware

                Skriv inn din epost-adresse i feltet her,
                så sender vi deg nyhetsvarsel...

Diskuter eller gi din mening