Norsk forum for Tupperware Velkommen til din Tupperware ressursside - Alt du trenger til kjøkken, husholdning og hele familien.

Kampanje 4, 2017
Kampanje 4, 2017

Få mer kvalitetstid ute med Tupperware

Så har vi allerede April og Tupperware ønsker på sin side å bidra med flere tilbud på produkter vi kan trenge når vi skal kose oss i vårsolen…

Først ut er kopper og tallerkener til uteservering som vi får fire ulike farger slik at du kan ha din egen farge på kopp og tallerken. Det følger også med ett ekstra lokk til å sette på toppen når det er tid for oppvask slik at man kan transportere uten søl.

En annen nyhet som for første gang har blitt lansert for salg er UltraPro Terte form med diameter på 23 cm. Det følger med ett ekstra transport og oppbevaringslokk slik at du kan ha terter med ut på tur. Terter kan til eksempel lages som lunch, middag eller til desserter. 

YouTube sitt forhåndsvisningsbilde

Når vi lager terter trenger vi ofte ett rivjern og derfor får du også ett flott tilbud på akkurat det nå i april.
Du kan benytte deg av tilbudet på kun delene til rivjernet eller en komplett Fusjonsmaster med rivjern.

Fusjonsmaster er også flott å bruke til salat, men genial til nøtter, ost, gulrot og om du vil kutte agurk i skiver kan Fusjonsmaster det også. Nå som det er sesong for selskaper hvor man trenger å rive mandler til kakene er denne virkelig en flott investering.

YouTube sitt forhåndsvisningsbilde

Se flere tilbud i kampanjen hvor du blant annet finner oppskrifter og mer informasjon. (Åpne i nytt vindu her.)

Partygift for april er 2 stk. Alt i Kjøl 1,4 dl + 3 dl.

Ta kontakt om du ønsker mer informasjon om produktene i denne kampanjen eller om du ønsker å bli satt i kontakt med en konsulent for å bestilling. Du kan selvfølgelig også benytte kommentar feltet under for mer generelle spørsmål eller tilbakemeldinger.

Gå ikke glipp av en eneste nyhet om Tupperware

                Skriv inn din epost-adresse i feltet her,
                så sender vi deg nyhetsvarsel...

Diskuter eller gi din mening