Norsk forum for Tupperware Velkommen til din Tupperware ressursside - Alt du trenger til kjøkken, husholdning og hele familien.

Kampanje 3, 2017
Kampanje 3, 2017

Få en frisk start med Tupperware

Det er årets første vårmåned og tid til å forberede seg til påsken. Tupperware ønsker å hjelpe oss med en frisk start og tilbyr flere godbiter nå i mars.

En godbit som flere vil sette pris på er tilbudet på Tupperwares spesial gryte som heter UltraPro og som rommer 5,7 liter. Denne størrelsen er ikke i katalogen og kun tilgjengelig i forbindelse denne kampanjen. Bruk UltraPro i stekeovnen, til deilige retter eller til eksempel grillmaten som holder seg varm mye lenger.

I mars får du også ett flott tilbud på Tupperwares kjøkkenredskaper som er trygge å bruke fordi Tupperware ikke bruker skumle ingredienser i sine produkter. Vi får også ett flott tilbud på Mini Kvartetter som er kommet inn i katalogen for våren 2017.

Om du liker vårrengjøring eller ikke blir uansett jobben enklere med gode mikrofiberkluter. Tupperware gir ett flott tilbud på 5 stk i en pakke og alle har piktogrammer slik at du har en veiledning til hvor de fungerer best.

Egg er noe de fleste forbinder med påske og du vil derfor sette pris på tilbudet på en egge-boks med plass til 10 egg med flott påskemotiv sånn at du oppbevare og transportere egg på en trygg måte. Du får også en rund Optimum som rommer 1,5 liter med påske kake-utstikkere. Optimum Rund er boksen mange til eksempel bruker til lomper resten av året, så pass på å skaff deg en med ett flott egge motiv på.

Se flere tilbud i kampanjen hvor du blant annet finner oppskrifter og mer informasjon. (Åpne i nytt vindu her.)

Partygift for mars er 2 stk Allegra glass med lokk som rommer 4,5 dl.

I uke 12 er det flere ekstra gode tilbud du kan benytte deg av. (Åpne i nytt vindu her.)

Den største godbiten du kan sikre deg i uke 12 er T Chefseries Essentials stekepanne på 28 cm som for første gang er blitt gjort tilgjengelig for salg i forbindelse med denne kampanjen. Du får ett flott tilbud på Avanti sett med 5 skåler fra 5,5 dl til 4,3 liter i friske farger.

Ta kontakt om du ønsker mer informasjon om produktene i denne kampanjen eller om du ønsker å bli satt i kontakt med en konsulent for å bestilling. Du kan selvfølgelig også benytte kommentar feltet under for mer generelle spørsmål eller tilbakemeldinger.

Gå ikke glipp av en eneste nyhet om Tupperware

                Skriv inn din epost-adresse i feltet her,
                så sender vi deg nyhetsvarsel...

Diskuter eller gi din mening