Norsk forum for Tupperware Velkommen til din Tupperware ressursside - Alt du trenger til kjøkken, husholdning og hele familien.

Tupperware vår 2017
Tupperware vår 2017

Forbered deg på våren og sommeren med Tupperware

Så var det tid for ett nytt Tupperware magasin for våren 2017. Det er jo en fin tid å starte forberedelsene til en tid hvor man vil vil tilbringe mer tid ute og samtidig få produkter vi fremdeles trenger inne.

Som vanlig bør man sjekke magasinet om man er på jakt etter et produkt i en spesiell farge siden det også denne gang er flere endringer. Ellers er det selvfølgelig noen helt nye produkter og noen gamle kjenninger som har kommet tilbake.

En godbit vi har gledet oss til er det nye tilbehøret til FusionMaster. Den nye delen kutter poteter og grønnsaker i staver og kan fåes i to størrelser på 10 mm og 15 mm. Se filmen for mer informasjon:YouTube sitt forhåndsvisningsbilde

Salad-to-Go har kommet tilbake i to størrelser en som rommer 3,9 og en annen på 1,5 liter med integrert plass for salatbestikk og beholder til dressing. Salad-to-Go er perfekt til tur og grilling og du finner mer informasjon på side 54 i dette nye magasinet. Se video av denne her: YouTube sitt forhåndsvisningsbilde

Av andre nyheter kan vi nevnte at vi har fått inn en ny pastakoker til mikrobølgeovn som heter Easy Pasta Rund.
YouTube sitt forhåndsvisningsbilde

Eco Pure serien til barn har fått to nye drikkeflasker, en som ligner en apekatt og en som ligner en ugle. og så har vi fått tilbake melkeskummeren som er kjempepopulær blant dem som elsker å brygge egen kaffe..
Her kan du se en video som viser melkeskummer i bruk: YouTube sitt forhåndsvisningsbilde

Bakerst i magasinet finner du innholdsfortegnelse og en oversikt over alle distributører i Norge.

Klikk her for å se hele katalogen. (Åpne i nytt vindu her.)

Lenke til magasinet finner du også i menyen, så ta en titt og se om en av favorittene dine fått ny farge eller om du finner noen nye.

På mange av produktene i katalogen finner du såkalte QR-koder som du kan skanne med din mobil for å få mye mer informasjon. Du trenger en QR-App til mobilen din for å benytte deg av denne muligheten. Om du åpner katalogen på din datamaskin kan du også se filmer av forskjellige produkter ved å klikke på «spill av ikonet».

iOS:
QR Reader som også tar vare på historikk og lar deg lage egne QR-koder.
i-nigma kan også lese «vanlige» strekkoder og finne priser hos Amazon osv.

Android:
Barcode scanner kan også generere QR-koder til apps, kontakter etc.
i-nigma er den samme appen som iOS-versjonen over, men bare til Android.

Ta kontakt om du ønsker mer informasjon om produktene i katalogen eller om du ønsker å bli satt i kontakt med en konsulent for å bestilling. Du kan selvfølgelig også benytte kommentar feltet under for mer generelle spørsmål eller tilbakemeldinger.

Gå ikke glipp av en eneste nyhet om Tupperware

                Skriv inn din epost-adresse i feltet her,
                så sender vi deg nyhetsvarsel...

Diskuter eller gi din mening