Norsk forum for Tupperware Velkommen til din Tupperware ressursside - Alt du trenger til kjøkken, husholdning og hele familien.

Kampanje 2, 2017
Kampanje 2, 2017

Happy valentinesdag med Tupperware cupcakes

I februar feirer vi valentinsdag som er en tradisjon vi har importert fra USA. Cupcakes er en annen godbit vi har importert derfra og i denne kampanjen får vi hjelp til å lage dette selv til valentinsdag ved hjelp av oppskrifter og Tupperware sine produkter.

Silikon cupcake form er selvsagt på tilbud denne måneden slik at du enkelt kan bake egne cupcakes og i kampanjemagasinet finner vi også en enkel oppskrift som inneholder gulrot.

YouTube sitt forhåndsvisningsbilde

Om du mangler sprøyteposen til å pynte dine cupcakes så finner du tilbud på alt du trenger i uke 6, den 6-12 februar.

I Cupcakes spesial utgaven får vi også tilbud på Tupperwares geniale egg-deler som du kan dele mye mer enn bare egg med

YouTube sitt forhåndsvisningsbilde

Denne måneden er det også tilbud på en Kvikk Shaker som rommer 6 desiliter. Du kan nå faktisk få pakkepris på Silikon Cupcake form og Kvikk Shaker. Det er i tillegg tilbud på en EasyPasta pastakoker hvor du kan koke hele 500 gram pasta. EasyPasta Rund er beregnet til bruk i mikrobølgeovn og du får også med en dyp hullsleiv på kjøpet.

YouTube sitt forhåndsvisningsbilde

Denne måneden har Tupperware også tilbud en ekstra godbit for dem som handler for mer enn 500 kr, nemlig at de kan kjøpe et produkt som heter Click-To-Go for kun 99 kr. Dette er tre bokser i tre ulike farger som kan festes sammen og er flotte til mat som du skal frakte.

Se flere tilbud i kampanjen hvor du blant annet finner oppskrifter og mer informasjon. (Åpne i nytt vindu her.)

Partygift i februar er VentSmart Høy 1,8 liter, men om salget på din demo er over kr 3000,- får de i tillegg VentSmart sett Mini 3,75 dl + VentSmart Høy 1,8 liter + VentSmart Høy 4,4 liter.

I uke 6 er det noen ekstra gode tilbud i kampanjen «Happy Valentines med Cupcakes» (Åpne i nytt vindu her.)

Ta kontakt om du ønsker mer informasjon om produktene i denne kampanjen eller om du ønsker å bli satt i kontakt med en konsulent for å bestilling. Du kan selvfølgelig også benytte kommentar feltet under for mer generelle spørsmål eller tilbakemeldinger.

Gå ikke glipp av en eneste nyhet om Tupperware

                Skriv inn din epost-adresse i feltet her,
                så sender vi deg nyhetsvarsel...

Diskuter eller gi din mening