Norsk forum for Tupperware Velkommen til din Tupperware ressursside - Alt du trenger til kjøkken, husholdning og hele familien.

Kampanje 12, 2016
Kampanje 12, 2016

Man kan alltid ønske seg Tupperware til jul

Så var vi endelig kommet godt i gang med juleforberedelsene og en tid som for de aller fleste betyr familie og tradisjoner. Tupperware på sin side hjelper selvsagt din husholdning med årets siste gode kampanjetilbud.

Det foregår mye rydding og vasking i de tusen hjem før jul så da er det flott med noen ekstra bokser som du kan oppbevare tørrvarer i. Tupperware vet at mange trenger flere bokser og gir oss ett flott tilbud på Space Maker serien slik at du får ditt på det tørre.

I desember kan du også benytte deg av tilbudet på Warmie Tup som er en flott serie til servering og samtidig holde maten varm.

YouTube sitt forhåndsvisningsbilde

Tupperware sine termokanner er godt kjent for sine gode egenskaper og nå har du i tillegg muligheten til å få ThermoTup kannen i en ny farge. Det følger også med en te innsats slik at du får en mer komplett løsning.

Det populære fatet som heter Preludo snackbrett er innom på besøk i desember og gir oss mange muligheter. Her har du 2 fat hvor det ene kan brukes både som lokk eller som eget fat. Du har en løs skål med eget lokk i midten og tre løse skåler rundt denne.

YouTube sitt forhåndsvisningsbilde
Om du er på jakt etter det lille ekstra til kosen kan vi denne måneden anbefale produktet som heter Mickro Deli Dip som også passer sammen med Preludo Snackbrett. 

YouTube sitt forhåndsvisningsbilde

Se flere tilbud i kampanjen hvor du blant annet finner oppskrifter og mer informasjon. (Åpne i nytt vindu her.)

I forbindelse med julen har Tupperware også et ekstra julemagasin som gjelder i ukene 44-52 hvor du finner flere gode tilbud. (Åpne i nytt vindu her.)

Partygift i desember er ett flott handlenett som du kan ha med i vesken klar til bruk. Takkegaven er det nye produktet Click Series.

Ta kontakt om du ønsker mer informasjon om produktene i denne kampanjen eller om du ønsker å bli satt i kontakt med en konsulent for å bestilling. Du kan selvfølgelig også benytte kommentar feltet under for mer generelle spørsmål eller tilbakemeldinger.

Gå ikke glipp av en eneste nyhet om Tupperware

                Skriv inn din epost-adresse i feltet her,
                så sender vi deg nyhetsvarsel...

Diskuter eller gi din mening