Norsk forum for Tupperware Velkommen til din Tupperware ressursside - Alt du trenger til kjøkken, husholdning og hele familien.

Julekonkurranse 2016
Julekonkurranse 2016

Tupperware julekonkurranse 2016

Så var vi kommet til den tiden på året hvor vi skal forsøke å spre litt glede og følger opp tradisjoner. Vi gir derfor også i år bort en liten julegave som vil falle i smak hos alle som elsker te.

Julegaven fra oss i år er altså et komplett te sett fra Tupperware til en verdi av 1199 kr. Med dette settet kan du trakte alle sorter te i løs vekt som det er stort utvalg av i butikken.

Julekonkurranse Julekonkurranse
YouTube sitt forhåndsvisningsbilde

Denne te kannen er en veldig brukervennlig med et flott design og gjennomtenkte detaljer. Du kan til og med trakte rett i en av koppene.

Vi gir også med 6 kopper eller glass som er isolerte så du ikke brenner deg. Koppene har også lokk for å holde på varmen og kan brukes som brikett for å beskytte bordet eller duken. Koppene er selvsagt også gode til kaffe. 

Konkurransen er avsluttet

    Vinner var Anne Berit Lensebråten fra Oslo. Vi gratulerer :)

 

Vi sender premien kostnadsfritt rett hjem til deg og det er ingen forpliktelser knyttet til deltakelse. Du kan kun delta en gang og vil bli diskvalifisert ved forsøk på juks. Vi gjør oppmerksom på at vi kun sender premien til en adresse i Norge. Vinneren vil bli trukket ut 18. desember.

Vi håper mange deltar og husker å dele det glade budskap med venner og kjente :)

Lykke til og god jul til alle sammen ^^

Gå ikke glipp av en eneste nyhet om Tupperware

                Skriv inn din epost-adresse i feltet her,
                så sender vi deg nyhetsvarsel...

Diskuter eller gi din mening