Norsk forum for Tupperware Velkommen til din Tupperware ressursside - Alt du trenger til kjøkken, husholdning og hele familien.

Kampanje 11, 2016
Kampanje 11, 2016

Fristende nytelser med Tupperware

Så var det November og en tid hvor mange allerede begynner forberedelser mot jul og høytid. Tupperware kan hjelpe de fleste i den hektiske tiden med mange praktiske løsninger på helt dagligdagse utfordringer på kjøkkenet.

Tupperware viser oss at det finnes enkle løsninger på de fleste oppgaver innen matlaging, og hjelper hobbykokken til å bli mesterkokken. 

I november selges den nye silikon kuppelformen mange har ventet på og om du ikke vet hvordan du kan bruke den kan du se filmen under.

YouTube sitt forhåndsvisningsbilde

Om du trenger litt inspirasjon så kan du ta en titt på filmen under hvor de har brukt to av tilbuds produktene fra denne månedens kampanje. Det ene er MicroCook kanne og slikkepott. Det andre er to stk FreezerSmart lav.

YouTube sitt forhåndsvisningsbilde

Du finner også en stor kakeboks på tilbud som passer til kvefjordkaken eller verdens beste og denne kan du også servere alle sorter julekaker på. Den ene siden er flat og den andre siden har tre avlange rom og har håndtak for enkel håndtering og transport.

Se flere tilbud i kampanjen hvor du blant annet finner oppskrifter og mer informasjon. (Åpne i nytt vindu her.)

Vertinnegave i denne perioden er en mini røreskål på 1,4 dl, men flere gaver kan som vanlig oppnås avhengig av hvor mye som blir solgt på en demonstrasjon.

Ta kontakt om du ønsker mer informasjon om produktene i denne kampanjen eller om du ønsker å bli satt i kontakt med en konsulent for å bestilling. Du kan selvfølgelig også benytte kommentar feltet under for mer generelle spørsmål eller tilbakemeldinger.

Gå ikke glipp av en eneste nyhet om Tupperware

                Skriv inn din epost-adresse i feltet her,
                så sender vi deg nyhetsvarsel...

Diskuter eller gi din mening