Norsk forum for Tupperware Velkommen til din Tupperware ressursside - Alt du trenger til kjøkken, husholdning og hele familien.

Kampanje 10, 2016
Kampanje 10, 2016

La Tupperware holde deg varm i høst

Så har det blitt Oktober og vi har denne gang fått ett nytt produkt i salg som passer godt til årstiden. En ny On-The-Go Thermoflaske som rommer 4,3 dl.

Denne måneden får vi også en ny mulighet til å anskaffe oss ToastSmart i rød og hvit farge. ToastSmart er regnet som en av de beste brødboksene til liten husholdning.

Vi får også tilbud på en annen godbit til dem som bare trenger en liten porsjon kokt ris som denne måneden kan kjøpe Mini EasyRice. Man kan kjøpe den enkeltvis eller benytte seg at tilbudet på et sett.

YouTube sitt forhåndsvisningsbilde

Om du trenger silikonformer eller har lyst å bake rullekake er det gode tilbud nå i Oktober. Se video under for inspirasjon.

YouTube sitt forhåndsvisningsbilde

Sist men ikke minst får vi også et skikkelig løp og kjøp tilbud på Exclusive serien med fat og serverings skåler.

Se flere tilbud i kampanjen hvor du blant annet finner oppskrifter og mer informasjon. (Åpne i nytt vindu her.)

Party gift i Oktober er 3 stk snackbeger som rommer 1,2 dl, men flere gaver kan som vanlig oppnås avhengig av hvor mye som blir solgt på en demonstrasjon.

Ta kontakt om du ønsker mer informasjon om produktene i denne kampanjen eller om du ønsker å bli satt i kontakt med en konsulent for å bestilling. Du kan selvfølgelig også benytte kommentar feltet under for mer generelle spørsmål eller tilbakemeldinger.

Gå ikke glipp av en eneste nyhet om Tupperware

                Skriv inn din epost-adresse i feltet her,
                så sender vi deg nyhetsvarsel...

Diskuter eller gi din mening