Norsk forum for Tupperware Velkommen til din Tupperware ressursside - Alt du trenger til kjøkken, husholdning og hele familien.

Tupperware høst/vinter 2017
Tupperware høst/vinter 2017

Nytt magasin lansert for høsten 16 og vinteren 2017

Om enn litt forsinket etter noens smak har vi nå endelig fått det nye magasinet fra Tupperware. Den litt sene publiseringen skyldes nok i hovedsak at vi har fått 3 magasiner, mot 2 utgaver tidligere. Som vanlig går noe ut og blir erstattet av noe nytt. Noen produkter bytter farge så sjekk om dine favoritt farger er tilgjengelige.

En av nykommerne i katalogen som vi virkelig setter pris på er Warmie Tup serien som gir oss en genial og enkel løsning som holder maten varm lenger og som også tåler mikrobølgeovn.

YouTube sitt forhåndsvisningsbilde

 

Så kommer det inn to flotte sett med moduletter som nylig ble lansert.
Det ene settet hjelper deg med oppbevaring og holde orden på ulike tørrvarer slik at du kan ha det ryddig i skuffer og skap.

YouTube sitt forhåndsvisningsbilde

 

Det andre settet gir deg skåler i ulike størrelser for oppbevaring i kjøleskapet. Få bedre kontroll og bedre holdbarhet på blant annet pålegg, salater, matrester og lignende.

YouTube sitt forhåndsvisningsbilde

 

Tupperware har også tatt med FreezerSmart i katalogen som kan kjøpes enkeltvis eller i sett og som du kan bruke både i kjøleskap og frys

YouTube sitt forhåndsvisningsbilde

 

Den fantastisk gode termokannen fra Tupperware som har navnet Thermotup kommer nå inn i katalogen igjen. Tupperware også selger kolber til sine termokanner om du skulle være uheldig å knuse denne favoritten.

YouTube sitt forhåndsvisningsbilde

 

Bakerst i magasinet finner du innholdsfortegnelse og en oversikt over alle distributører i Norge.

Klikk her for å se hele katalogen. (Åpne i nytt vindu her.)

Lenke til magasinet finner du også i menyen, så ta en titt og se om en av favorittene dine fått ny farge eller om du finner noen nye.

På mange av produktene i katalogen finner du såkalte QR-koder som du kan skanne med din mobil for å få mye mer informasjon. Du trenger en QR-App til mobilen din for å benytte deg av denne muligheten. Om du åpner katalogen på din datamaskin kan du også se filmer av forskjellige produkter ved å klikke på «spill av ikonet».

iOS:
QR Reader som også tar vare på historikk og lar deg lage egne QR-koder.
i-nigma kan også lese «vanlige» strekkoder og finne priser hos Amazon osv.

Android:
Barcode scanner kan også generere QR-koder til apps, kontakter etc.
i-nigma er den samme appen som iOS-versjonen over, men bare til Android.

Ta kontakt om du ønsker mer informasjon om produktene i katalogen eller om du ønsker å bli satt i kontakt med en konsulent for å bestilling. Du kan selvfølgelig også benytte kommentar feltet under for mer generelle spørsmål eller tilbakemeldinger.

Gå ikke glipp av en eneste nyhet om Tupperware

                Skriv inn din epost-adresse i feltet her,
                så sender vi deg nyhetsvarsel...

Diskuter eller gi din mening