Norsk forum for Tupperware Velkommen til din Tupperware ressursside - Alt du trenger til kjøkken, husholdning og hele familien.

Kampanje 09, 2016
Kampanje 09, 2016

En smak av sensommer med Tupperware.

Selv om dagene har blitt litt kortere og ferien er over for de aller fleste er det fortsatt mange fine dager i September. For Tupperware sin del er den største nyheten at FusionMaster har fått et nytt tilbehør og det er snart tid for nytt magasin.

Nå kan du oppgradere din FusionMaster slik at du kan kutte staver på 10 mm eller 15 mm slik ar du kan lage din egen pommes frites eller til eksempel lage staver av flere ulike rotgrønnsaker.

Neste nyhet er rund Easy Pasta for tilberedning av pasta i mikrobølgeovnen slik at du slipper å passe på at den ikke koker over eller brenner seg.

Det er også tilbud på MicroWave Trykkoker II som også er laget for bruk i mikrobølgeovnen og sist men ikke minst er det sesong for frysing og da er flott at man kan benytte seg av tilbudet på et FreezerSmart sett.

Se flere tilbud i kampanjen hvor du blant annet finner oppskrifter og mer informasjon. (Åpne i nytt vindu her.)

Party gift i September er et lite kombiSmart sett, men flere gaver kan som vanlig oppnås avhengig av hvor mye som blir solgt på en demonstrasjon.

Ta kontakt om du ønsker mer informasjon om produktene i denne kampanjen eller om du ønsker å bli satt i kontakt med en konsulent for å bestilling. Du kan selvfølgelig også benytte kommentar feltet under for mer generelle spørsmål eller tilbakemeldinger.

Gå ikke glipp av en eneste nyhet om Tupperware

                Skriv inn din epost-adresse i feltet her,
                så sender vi deg nyhetsvarsel...

Diskuter eller gi din mening