Norsk forum for Tupperware Velkommen til din Tupperware ressursside - Alt du trenger til kjøkken, husholdning og hele familien.

Kampanje 08, 2016
Kampanje 08, 2016

La Tupperware inspirere deg til en spennende matpakke.

Så har det blitt August og mange forbereder allerede nistebokser til skole eller jobb. Om du også liker små overraskelser i matboksen som saftige salater eller noe annet spennende så hjelper Tupperware deg med flere tips.

I August kan du for det første benytte deg av ett tilbud som inneholder en av Tupperwares fantastiske skrellere, den populære slikkepotten, den utrolige Herb Chopperen som mange kaller for løkhakkeren og 2 stk skåler i Allegra serien som rommer 2,75 dl.

Med dette for hånd kan du enkelt hakke og blande og lage wraps av lefser, potetkaker eller taco lefser.

Du får også tilbud på den populære beholderen som har fått navnet «Heis opp». Navnet kommer av at man heiser maten ut av lake eller olje.

Denne er ett must for familier med ulik smak slik at man kan tilsette spesialitetene etter eget ønske.

Nå i August kan vi også benytte oss av et tilbud på Lollitups ispinne former som du kan bruke til å lage din egen is til deg selv eller sammen med barna.

Se flere tilbud i kampanjen «Summer made easy» hvor du blant annet finner oppskrifter og mer informasjon. (Åpne i nytt vindu her.)

Party gift i August er en Modulett Rund som rommer 4,4 dl, men flere gaver kan som vanlig oppnås avhengig av hvor mye som blir solgt på en demonstrasjon.

Ta kontakt om du ønsker mer informasjon om produktene i denne kampanjen eller om du ønsker å bli satt i kontakt med en konsulent for å bestilling. Du kan selvfølgelig også benytte kommentar feltet under for mer generelle spørsmål eller tilbakemeldinger.

Gå ikke glipp av en eneste nyhet om Tupperware

                Skriv inn din epost-adresse i feltet her,
                så sender vi deg nyhetsvarsel...

Diskuter eller gi din mening