Norsk forum for Tupperware Velkommen til din Tupperware ressursside - Alt du trenger til kjøkken, husholdning og hele familien.

Kampanje 07, 2016
Kampanje 07, 2016

Gjør sommeren enklere med Tupperware.

Nå som vi er godt i gang med å nyte sommeren de fleste stedene i landet er det kanskje på høy tid å vurdere de praktiske og enkle løsningene som Tupperware kan tilby.

I juli kan du nemlig benytte muligheten til å bestille Mini Max (3 stk i sett). Disse har vi ikke sett i salg på en stund og de av dere som har etterlyst dem har nå endelig muligheten til å sikre dere godsakene dere har ventet på. Mini Max boksene «vokser» som kjent etter behov og er derfor perfekte til mat med på tur og presses helt flate til hjemturen.

Lollitups ispinneformer er også tilgjengelig for salg i juli og er perfekt for deg som ønsker å lage egne ispinner til barna. Det gir selvsagt billig is, men er enkelt og da har du i tillegg full kontroll på hva isen inneholder siden du lager den selv.

Vi kan også benytte oss av et flott tilbud på et silikon bakeunderlag og la oss ikke glemme Herb Chopperen som har fått kallenavnet løkhakkeren. Sammen med Allegra skålen som også er på tilbud får man en flott kombinasjon for sommerens salsa eller tilbehør til salater, hakk, bland, server.

Se flere tilbud i kampanjen «Summer made easy» hvor du blant annet finner oppskrifter og mer informasjon. (Åpne i nytt vindu her.)

Party gift i Juli er en stor slikkepott i ny farge, men flere gaver kan som vanlig oppnås avhengig av hvor mye som blir solgt på en demonstrasjon.

Ta kontakt om du ønsker mer informasjon om produktene i denne kampanjen eller om du ønsker å bli satt i kontakt med en konsulent for å bestilling. Du kan selvfølgelig også benytte kommentar feltet under for mer generelle spørsmål eller tilbakemeldinger.

Gå ikke glipp av en eneste nyhet om Tupperware

                Skriv inn din epost-adresse i feltet her,
                så sender vi deg nyhetsvarsel...

Diskuter eller gi din mening