Norsk forum for Tupperware Velkommen til din Tupperware ressursside - Alt du trenger til kjøkken, husholdning og hele familien.

Magasin sommer 2016
Magasin sommer 2016

Finn dine favoritter i den nyeste katalogen fra Tupperware.

Så kan vi nok engang glede oss over at Tupperware har lansert nytt magasin for sommeren 2016. Også denne gang finner vi flotte farger til sommeren og flere produkter til å ha med på tur.

Avanti serien fortsetter med sine friske farger og man kan få skåler i ulike størrelser slik at du har akkurat den størrelsen du trenger. Glassene i denne serien har lokk som passer til sugerør som ikke lekker og er trygge å drikke av utendørs.

Allegra serien er kommet tilbake og er en elegant serie til servering hele året.

Det er også kommet inn en flott krydderkvern i denne serien som er perfekt til bruk både ute og inne siden den er helt tett. Ekslusive serien har også tette strø-beholdere som passer fint hele året, og som hindrer maur å komme ned i sukkerbeholderen.

Det er også mulig å supplere samlingen med en Stor Delikat beholder som kan brukes til det meste, som til eksempel niste, kaker, knekkebrød, medisiner, småting på tur.

Av andre nyheter kan det nevnes at det har også kommet inn ett nytt skjærebrett i dette magasinet. Det er tynt og fleksibelt og tar lite plass. MandoChef har også fått en ny del slik at den også kan brukes for å rive grønnsaker.

Det er innholdsfortegnelse bakerst i magasinet hvor du også finner en oversikt over alle distributører i Norge.

Klikk her for å se hele katalogen «Sommer 2016». (Åpne i nytt vindu her.)

Lenke til magasinet finner du også i menyen, så ta en titt og se om en av favorittene dine fått ny farge eller om du finner noen nye.

På mange av produktene i katalogen finner du såkalte QR-koder som du kan skanne med din mobil for å få mye mer informasjon. Du trenger en QR-App til mobilen din for å benytte deg av denne muligheten. Om du åpner katalogen på din datamaskin kan du også se filmer av forskjellige produkter ved å klikke på «spill av ikonet».

iOS:
QR Reader som også tar vare på historikk og lar deg lage egne QR-koder.
i-nigma kan også lese «vanlige» strekkoder og finne priser hos Amazon osv.

Android:
Barcode scanner kan også generere QR-koder til apps, kontakter etc.
i-nigma er den samme appen som iOS-versjonen over, men bare til Android.

Ta kontakt om du ønsker mer informasjon om produktene i katalogen eller om du ønsker å bli satt i kontakt med en konsulent for å bestilling. Du kan selvfølgelig også benytte kommentar feltet under for mer generelle spørsmål eller tilbakemeldinger.

Gå ikke glipp av en eneste nyhet om Tupperware

                Skriv inn din epost-adresse i feltet her,
                så sender vi deg nyhetsvarsel...

Diskuter eller gi din mening