Norsk forum for Tupperware Velkommen til din Tupperware ressursside - Alt du trenger til kjøkken, husholdning og hele familien.

Kampanje 06, 2016
Kampanje 06, 2016

Grip sommeren og nyt bærsesongen med Tupperware

Så er det blitt Juni og sommervarmen har meldt sin ankomst. Denne måneden har Tupperware flere tilbud til deg som ønsker å være forberedt på bærsesongen. For vil du lagre bær til kaker, smoothies og deserter bør du benytte deg av tilbudene til Tupperware.

Produktene til Tupperware er som kjent svært allsidige, og brødformene som er på tilbud denne måneden kan brukes til mer enn brød. Vi kan til eksempel også lage ferdig iskremen med bær i brødformene.

Og til deg som liker store kaker og som har etterlyst en kakeboks til store kaker kan vi nevne at man i uke 24 kan benytte seg at et helt spesielt tilbud på dette.

Og om du har en fotball entusiast i huset bør du benytte deg av tilbudet på silikonformen som du kan servere på ett underlag som ser ut som en fotballbane. Det er både gøy og enkelt.

En annen nyhet som er i salg i uke 24 er en stor Jumbo Salat-To-Go. Denne rommer 3,9 liter og har plass til salat bestikk pluss egen boks for dressing i lokket. Dressingboksen rommer 1,2 dl.

I juni er det et flott tilbud på den største UltraPro rektangulær grytene som rommer hele 5,7 liter. Dette spesialproduktet kan du bruke til servering, oppbevaring, tilberedning i stekeovn og mikrobølgeovn og tåler temperaturer fra minus 25 grader til pluss 250 grader. Den og holder i tillegg så godt på varmen at den er veldig grei å legge grillmaten oppi.

Så løp og bestill slik at du sikrer deg dette super tilbudet.

Se flere tilbud i kampanjen «Get set for summer» hvor du blant annet finner oppskrifter og mer informasjon. (Åpne i nytt vindu her.)

Party gift i juni er 2 stk Tupperware Classic 5 og 8 dl., men i uke 24 feirer Tupperware Nordic bursdag og da kan du eventuelt velge 2 stk isbit-brett.

Ta kontakt om du ønsker mer informasjon om produktene i denne kampanjen eller om du ønsker å bli satt i kontakt med en konsulent for å bestilling. Du kan selvfølgelig også benytte kommentar feltet under for mer generelle spørsmål eller tilbakemeldinger.

Gå ikke glipp av en eneste nyhet om Tupperware

                Skriv inn din epost-adresse i feltet her,
                så sender vi deg nyhetsvarsel...

Diskuter eller gi din mening