Norsk forum for Tupperware Velkommen til din Tupperware ressursside - Alt du trenger til kjøkken, husholdning og hele familien.

Kampanje 05, 2016
Kampanje 05, 2016

Ta med Tupperware på picnic.

Så er det endelig mai du skjønne milde, og sommeren nærmer seg! Tupperware feirer våren med friske sommerfarger og lader opp grill og picnic-sesongen.

Den største nyheten Tupperware denne våren må være nykommeren WarmieTup som er en helt ny produktserie for å holde maten varm lengre.
WarmieTup består av to beholder som sammen blir et termoprodukt som holder maten varm eller kald lenger. Delene kan selvsagt brukes hver for seg, og er utviklet for bruk i mikrobølgeovn og dampovn.

YouTube sitt forhåndsvisningsbilde

Vi må selvfølgelig også ha flere produkter når vi skal nyte vårsolen og da kan vi benytte oss av et tilbud på ett flott sett i Avanti serien med hele 9 deler. Her får du også 4 serveringskåler som du også kan benytte til å frakte mat og pålegg og alle har tette lokk.

Tupperware sparer ikke på nyhetene denne våren og lanserer også Click Series grønnsaksskreller som består av 3 forskjellige skrellere som har felles håndtak. I dette settet får du en vertikal og en horisontal skreller, og i tillegg har settet en grønnsak-skjærer som du kan lage skiver av squash, agurk mm.

YouTube sitt forhåndsvisningsbilde

Se flere tilbud i kampanjen «Time for picnic» hvor du blant annet finner oppskrifter og mer informasjon. (Åpne i nytt vindu her.)

Vertinnegave i mai er en flott kanne i Avanti serien som rommer hele 1,2 liter.

Ta kontakt om du ønsker mer informasjon om produktene i denne kampanjen eller om du ønsker å bli satt i kontakt med en konsulent for å bestilling. Du kan selvfølgelig også benytte kommentar feltet under for mer generelle spørsmål eller tilbakemeldinger.

Gå ikke glipp av en eneste nyhet om Tupperware

                Skriv inn din epost-adresse i feltet her,
                så sender vi deg nyhetsvarsel...

Diskuter eller gi din mening