Norsk forum for Tupperware Velkommen til din Tupperware ressursside - Alt du trenger til kjøkken, husholdning og hele familien.

Kampanje 04, 2016
Kampanje 04, 2016

Nyt smaken av vår med Tupperware

Så kan vi offisielt anse våren som ankommet og måneden mange plutselig får dobbel opp å gjøre når de skal fikse både ute og inne.

Da er det godt at Tupperware har noen flotte produkter til å hjelpe oss i hverdagen.

I April kan vi benytte oss av et flott tilbud på dampkokeren MicroGourmet som damper grønnsakene akkurat slik du ønsker dem på rekordfart i mikrobølgeovn. Du kan til eksempel benytte MicroGourmet til å dampe skrelte mandelpoteter og asparges som ellers kan ellers være litt vanskelige å få perfekte.

Nå i April kan kan vi også benytte anledningen til å få en større riskoker til mikrobølgeovnen som rommer opptil 500gr ris.

Husk også at dersom du trenger ekstra redskaper til matlagingen har Tupperware tilbud på ett flott sett nå i April.

Se flere tilbud i kampanjen «Enjoy the taste of spring» hvor du blant annet finner oppskrifter og mer informasjon. (Åpne i nytt vindu her.)

Vertinnegave i April er en multisil som er en stor og god sil som rommer nesten 4,5 liter som passer oppi Tupperware sine røreboller.

Ta kontakt om du ønsker mer informasjon om produktene i denne kampanjen eller om du ønsker å bli satt i kontakt med en konsulent for å bestilling. Du kan selvfølgelig også benytte kommentar feltet under for mer generelle spørsmål eller tilbakemeldinger.

Gå ikke glipp av en eneste nyhet om Tupperware

                Skriv inn din epost-adresse i feltet her,
                så sender vi deg nyhetsvarsel...

Diskuter eller gi din mening