Norsk forum for Tupperware Velkommen til din Tupperware ressursside - Alt du trenger til kjøkken, husholdning og hele familien.

Kampanje 03, 2016
Kampanje 03, 2016

Nyt våren med Tupperware

Nå som vi nettopp er ferdige med vinterferien er det på tide å starte forberedelsene til påskeferien som kommer tidlig i år.

I mars kan vi derfor kjøpe en UltraPro Cocotte på 1,8 liter og ha den klar til påsken slik at vi kan steke brød, kaker, patee og all slags kjøtt og fisk. Med UltraPro Cocotte kan man enkelt sette sammen lekre retter så her bør man benytte seg av denne vårens gunstig tilbud.

Silikon former er også veldig hendige og her kan vi også benytte oss av et flott tilbud vi vi kan bruke til å lage småkaker eller forme egne marsipanbiter.

Lekre skåler med den populære turkise fargen finner du også i denne kampanjen.

Trenger du oppbevarings bokser så får du 5 stk SpaceMaker bokser til en veldig gunstig pris. Bokser til oppbevaring trenger vi både hjemme og på hytta.

Se flere tilbud i kampanjen «Pep up spring» hvor du blant annet finner oppskrifter og mer informasjon. (Åpne i nytt vindu her.)

Vertinnegave i April er en Delikat boks som er fin til oppbevaring av til eksempel te, førstehjelpsaker, sysaker, småsaker, snacks, matpakke, babysaker, kremer og tuber.

Ta kontakt om du ønsker mer informasjon om produktene i denne kampanjen eller om du ønsker å bli satt i kontakt med en konsulent for å bestilling. Du kan selvfølgelig også benytte kommentar feltet under for mer generelle spørsmål eller tilbakemeldinger.

Gå ikke glipp av en eneste nyhet om Tupperware

                Skriv inn din epost-adresse i feltet her,
                så sender vi deg nyhetsvarsel...

Diskuter eller gi din mening