Norsk forum for Tupperware Velkommen til din Tupperware ressursside - Alt du trenger til kjøkken, husholdning og hele familien.

Tupperware magasin våren 2016
Tupperware magasin våren 2016

Nytt magasin fra Tupperware.

Selv om det langt i fra føles slik for de fleste har likefullt årets første vårtegn dukket opp i form av årets magasin for våren 2016.

Som vanlig går noe ut, noe nytt kommer inn og noen produkter bytter farge.

Først ut kan vi nevne at Avanti serien er nå er tilgjengelig i magasinet. Og Med sine friske farger er kan vi endelig gjøre oss klare for servering ute og inne når sola begynner å varme.

Vi har også fått en helt ny serie som heter FreezerSmart som er laget for enda bedre oppbevaring i fryseren.
Disse tilbys i forskjellige størrelser og kan selvfølgelig også brukes til oppbevaring i kjøleskapet eller på tur.

I dette magasinet får vi også muligheten til å oppgradere FusionMaster kvernen med ytterlige utstyr slik at den gir oss enda flere muligheter. Du kan rive fint, grovt og i skiver og du bytter enkelt. FusjonsMaster har også sugekopp som fester seg veldig godt på underlaget.

Så har også serien VentSmart til frukt og grønt blitt utvidet med Cool Mates til tining og oppbevaring. Dette er produkter som er spesielt utviklet for for best mulig holdbarhet av fisk, kjøtt, kylling og sjømat, mm.

Det er innholdsfortegnelse bakerst i magasinet hvor du også finner en oversikt over alle distributører i Norge.

Klikk her for å se hele katalogen «Vår 2016». (Åpne i nytt vindu her.)

Lenke til magasinet finner du også i menyen, så ta en titt og se om en av favorittene dine fått ny farge eller om du finner noen nye.

På mange av produktene i katalogen finner du såkalte QR-koder som du kan skanne med din mobil for å få mye mer informasjon. Du trenger en QR-App til mobilen din for å benytte deg av denne muligheten. Om du åpner katalogen på din datamaskin kan du også se filmer av forskjellige produkter ved å klikke på «spill av ikonet».

iOS:
QR Reader som også tar vare på historikk og lar deg lage egne QR-koder.
i-nigma kan også lese «vanlige» strekkoder og finne priser hos Amazon osv.

Android:
Barcode scanner kan også generere QR-koder til apps, kontakter etc.
i-nigma er den samme appen som iOS-versjonen over, men bare til Android.

Ta kontakt om du ønsker mer informasjon om produktene i katalogen eller om du ønsker å bli satt i kontakt med en konsulent for å bestilling. Du kan selvfølgelig også benytte kommentar feltet under for mer generelle spørsmål eller tilbakemeldinger.

Gå ikke glipp av en eneste nyhet om Tupperware

                Skriv inn din epost-adresse i feltet her,
                så sender vi deg nyhetsvarsel...

Diskuter eller gi din mening