Norsk forum for Tupperware Velkommen til din Tupperware ressursside - Alt du trenger til kjøkken, husholdning og hele familien.

Kampanje uke 5-9, 2016
Kampanje uke 5-9, 2016

Spice up hverdagen med Tupperware...

I Februar skal vi krydre tilværelsen og kanskje gjøre hverdagen litt sterkere og kanskje spennende. Tupperware bidrar med oppskrifter og tilbud som kan trigge smaksløkene.

Når du bruker Tupperware sine produkter lager du enkelt disse spennende nye oppskriftene.

Tupperware gir oss i denne forbindelse ett godt avslag på Herb Chopper som du enkelt kan bruke til å hakke alle ingrediensene på ett øyeblikk. Når du vil ha kuttet grønnsaker eller frukt i strimler og skiver kan du benytte tilbudet på MandoChef.

Om du liker omelett til frokost og kokt ris til middag kan du benytte deg av tilbudet som består av et sett med EasyRice og EasyDelight i sort.

Se flere tilbud i kampanjen «Spice it up» hvor du blant annet finner oppskrifter og mer informasjon. (Åpne i nytt vindu her.)

Vertinnegave er 3 stk kjøleskapskåler som rommer 4,5 dl, men som alltid kan man få mer dersom man oppnår mer salg.

Ta kontakt om du ønsker mer informasjon om produktene i denne kampanjen eller om du ønsker å bli satt i kontakt med en konsulent for å bestilling. Du kan selvfølgelig også benytte kommentar feltet under for mer generelle spørsmål eller tilbakemeldinger.

Gå ikke glipp av en eneste nyhet om Tupperware

                Skriv inn din epost-adresse i feltet her,
                så sender vi deg nyhetsvarsel...

Diskuter eller gi din mening