Norsk forum for Tupperware Velkommen til din Tupperware ressursside - Alt du trenger til kjøkken, husholdning og hele familien.

Kampanje uke 53-4, 2016
Kampanje uke 53-4, 2016

Start det nye året med poteter.

Tupperware starter året med «Big Weeks», ekstra gode tilbud og fokus på poteter. Tilbudene i januar er også beregnet for oppskriftene i kampanjen og ett av dem er en flott boks til oppbevaring av poteter.

Vi anbefaler deg å prøve disse 3 ulike oppskriftene som alle inneholder poteter.

Det er selvsagt også andre gode tilbud som til eksempel silikon bakeunderlag med kant som er perfekt til å lage potetpizza.

For de som liker pannekaker, kan du kjøpe T chefseries Pure crepepanne i denne perioden.

Så har jo også Tupperware en kjøkkenmaskin som ikke bruker strøm, men som likevel er lett å bruke og kan brukes til hakking, pisking OG blanding.

Det er også ett flott tilbud på MicroGourmet som er ett unikt produkt for dampkoking av mat i mikrobølgeovn. Ved bruk av mikrobølgeovnen så beholder maten sin konsistens og næring på samme måte som dampkoking på komfyr, men er mye raskere.

Se flere juletilbud i kampanjen «The biggest party» hvor du også finner flere tips, oppskrifter og gode tilbud. (Åpne i nytt vindu her.)

Vertinnegave er Easy Shaker 6 dl til alle som holder demonstrasjon i januar og alle som deltar som gjest får en FreezerSmart som rommer 4,5 dl.

Ta kontakt om du ønsker mer informasjon om produktene i denne kampanjen eller om du ønsker å bli satt i kontakt med en konsulent for å bestilling. Du kan selvfølgelig også benytte kommentar feltet under for mer generelle spørsmål eller tilbakemeldinger.

Gå ikke glipp av en eneste nyhet om Tupperware

                Skriv inn din epost-adresse i feltet her,
                så sender vi deg nyhetsvarsel...

Diskuter eller gi din mening