Norsk forum for Tupperware Velkommen til din Tupperware ressursside - Alt du trenger til kjøkken, husholdning og hele familien.

Kampanje uke 49-52, 2015
Kampanje uke 49-52, 2015

Legg Tupperware under juletreet du også...

Så var første advent og den siste måneden i året kommet og tid for familiehygge og ekte tradisjoner. Førjulstiden er dessverre også en tid hvor mange stresser rundt for å finne julegaver og her ønsker Tupperware å hjelpe med årets siste kampanjetilbud.

Stress ned og legg Tupperware under juletreet, det er alltid gode gaver å få.

I kampanjen for desember kan du til eksempel benytte deg av et tilbud på FusionMaster eller nyheten FusionMaster Chef Press som er en ny sitruspresse.

Du kan også få Avanti Lite Serveringsfat med flere rom som kan romme mange fristelser både til jul og resten av året.

Siden man ofte trenger flere skåler til høytid og fest er det selvsagt også flott at Tupperware nå tilbyr et sett med 3 forskjellige Eksklusive skåler

Og så må vi også minne om at det nå i desember er tilbud på den uunnværlige MicroCook kannen som rommer 1 liter og er perfekt til servering av sausen til jul. Sausen kan først og fremst varmes i mikrobølgeovnen om den blir kald, men du kan også smelte sjokolade og smør i den.

Se flere juletilbud i kampanjen «You are invited, let’s party» hvor du også finner flere tips, oppskrifter og gode tilbud. (Åpne i nytt vindu her.)

Ta kontakt om du ønsker mer informasjon om produktene i denne kampanjen eller om du ønsker å bli satt i kontakt med en konsulent for å bestilling. Du kan selvfølgelig også benytte kommentar feltet under for mer generelle spørsmål eller tilbakemeldinger.

Gå ikke glipp av en eneste nyhet om Tupperware

                Skriv inn din epost-adresse i feltet her,
                så sender vi deg nyhetsvarsel...

Diskuter eller gi din mening