Norsk forum for Tupperware Velkommen til din Tupperware ressursside - Alt du trenger til kjøkken, husholdning og hele familien.

Tupperware Julekatalog 2015
Tupperware Julekatalog 2015

Nyt årets julegavetips fra Tupperware

Det nærmer seg jul og en tid hvor mange stresser og river seg i håret før freden til slutt kan senke seg på selveste julekvelden.

Frykt ikke, hjelpen kommer i form av Tupperware Fusjonsmaster som har kommet med mange ulike rivjern som nå river vekk alle dine bekymringer. Med Fusjonsmaster kan du rive både grovt, fint og til og med i skiver.

Er du av de som har kalkun til jul, kan du fra dette julemagasinet sikre deg en fjærkresaks til kalkunen. Denne kan du kan selvsagt også bruke på kylling, fisk og bacon ol.

Klikk her for å se hele «The magic of Christmas» kampanjen hvor du finner flere tips, oppskrifter og gode tilbud. (Åpne i nytt vindu her.)

Tupperware gir oss flere flotte julegavetips vi kan legge under juletreet, så studer katalogen og finn en gave til hele familien.

Ta kontakt om du ønsker mer informasjon om produktene i denne kampanjen eller om du ønsker å bli satt i kontakt med en konsulent for å bestilling. Du kan selvfølgelig også benytte kommentar feltet under for mer generelle spørsmål eller tilbakemeldinger.

Gå ikke glipp av en eneste nyhet om Tupperware

                Skriv inn din epost-adresse i feltet her,
                så sender vi deg nyhetsvarsel...

Diskuter eller gi din mening