Norsk forum for Tupperware Velkommen til din Tupperware ressursside - Alt du trenger til kjøkken, husholdning og hele familien.

Kampanje uke 45-48, 2015
Kampanje uke 45-48, 2015

Tupperware hjelper med juleforberedelsene.

Så var det altså tid for å avduke kampanjen for November og en tid hvor flere så starter med forberedelsene inn mot jul.

I vårt langstrakte land er det også begynt å bli kaldere og da er det det flott at vi nå i November kan du få en god Tupperware skrape som kan fjerne både is og dugg.

Stor sprøytepose er også på tilbud og med den kan du lage deilige kremkaker, skape flotte mønstre på sjokoladekaker eller fylle ingredienser i små former ol. Vi trenger selvfølgelig også bakeboller til jul og derfor er vi veldig glade for at vi nå får tilbud på en røreskål på 4,5 liter.

Om du liker morsomme kaker er det vert å merke seg tilbudet på silikonformen som du kan bruke til å dekorere kaken slik at den ligner en fotball, skilpadde eller en blomst.

I november får vi også tilbud på nyheten MicroWave Trykkoker II med oppskrifthefte til en spesialpris.

YouTube sitt forhåndsvisningsbilde

 

Siden vi nå altså nærmer oss jul og noen ønsker å nyte ett glass vin i julen, trenger man kanskje også en usedvanlig god vin opptrekker akkurat den som Tupperware har på tilbud.

Tupperware vin opptrekker er også en flott julegave og Tupperware er alltid vellykket under juletreet.

Klikk her for å se hele «A new way of homemade» kampanjen hvor du finner flere tips, oppskrifter og gode tilbud. (Åpne i nytt vindu her.)

Ta kontakt om du ønsker mer informasjon om produktene i denne kampanjen eller om du ønsker å bli satt i kontakt med en konsulent for å bestilling. Du kan selvfølgelig også benytte kommentar feltet under for mer generelle spørsmål eller tilbakemeldinger.

Gå ikke glipp av en eneste nyhet om Tupperware

                Skriv inn din epost-adresse i feltet her,
                så sender vi deg nyhetsvarsel...

Kommentarer

2 kommentarer til “Kampanje uke 45-48, 2015”
  1. torill aleksandersen sier:

    Jeg prøver komme inn å bestille det pro kjelesette som er på kampanje nå ,,,Kommer ikke inn så jeg får bratilt

  2. torill aleksandersen sier:

    bestilt

Diskuter eller gi din mening