Norsk forum for Tupperware Velkommen til din Tupperware ressursside - Alt du trenger til kjøkken, husholdning og hele familien.

Kampanje uke 40-44, 2015
Kampanje uke 40-44, 2015

Gjør høsten litt bedre med Tupperware...

Så er Oktober kommet og en tid hvor noen går på jakt i skog og mark, mens andre jakter gode tilbud i kjøttdisken.

Alle som skal stelle med kjøtt trenger selvsagt også gode kniver og da er det supert at Tupperware nå tilbyr nesten 35% rabatt på alle knivene i magasinet.

Vi kan også ønske en helt ny knivblokk velkommen som nå foreløpig kun er tilgjengelig for ordinært salg i oktober.

Vi som elsker å lage mat både høst og vinter trenger kanskje flere kjøkkenredskaper, så akkurat nå kan vi få ett flott tilbud på det også.

Maten må selvsagt krydres og i Allegra serien får nå også et flott tilbud på både krydderkvern og krydderbeholdere som er funksjonelle og bevarer aromaen.

Og sist men ikke minst så har vi en godbit til alle dem som ønsker å ha rester av middagen med på jobb, eller bare varme den opp dagen etter. I oktober får vi nemlig muligheten til å skaffe oss CrystalWave Hot Food-To-Go hvor bestikk er integrert i lokket.

Klikk her for å se hele «Tupperware on the lips of everyone» kampanjen hvor du finner flere tips, oppskrifter og gode tilbud. (Åpne i nytt vindu her.)

Vertinnegave i September er VentSmart Lav 8 dl og dersom salget på din demonstrasjon er over 3000,- får du i tillegg en takkegave.

Ta kontakt om du ønsker mer informasjon om produktene i denne kampanjen eller om du ønsker å bli satt i kontakt med en konsulent for å bestilling. Du kan selvfølgelig også benytte kommentar feltet under for mer generelle spørsmål eller tilbakemeldinger.

Gå ikke glipp av en eneste nyhet om Tupperware

                Skriv inn din epost-adresse i feltet her,
                så sender vi deg nyhetsvarsel...

Diskuter eller gi din mening