Norsk forum for Tupperware Velkommen til din Tupperware ressursside - Alt du trenger til kjøkken, husholdning og hele familien.

Kampanje uke 36-39, 2015
Kampanje uke 36-39, 2015

Tupperware FusionMaster får flere funksjoner

Så var vi godt i gang med September og som vanlig er det mange fristelser som kan være til stor glede og nytte. I uke 37 er det også et ekstratilbud og mange flere tilbud til barna som blant annet drikkeflasker med drikke tut og den populære riskokeren til mikrobølgeovnen.

Løkhakkeren Herb Chopper er ett av de gode tilbudene i September. Dette er en genial og utrolig effektiv måte å hakke løk, urter, og alle andre ingredienser du ønsker i små biter.

I hele September settes det også fokus på FusionMaster som er ett relativt nytt produkt, men som nå utvides med flere muligheter og en påstand om at den nå kan alt. Det er faktisk ett genialt produkt som fungerer som vanlig kjøkken kvern og mye mer.

Oppgraderingen til FusionMaster er en fot du kan sette under slik at du også kan bruke den som rivjern. Du kan også utvide med forskjellige typer rivgjern som stjerne, skive eller grovt rivjern. FusionMaster festes med en genial fot med kraftige sugekopper.

Klikk her for ekstrakampanjen som gjelder i uke 37. (Åpne i nytt vindu her.)

Klikk her for å se hele «Cooking days» kampanjen hvor du finner flere tips, oppskrifter og gode tilbud. (Åpne i nytt vindu her.)

Vertinnegave i September er VentSmart Lav 8 dl og dersom salget på din demonstrasjon er over 3000,- får du i tillegg en takkegave.

Ta kontakt om du ønsker mer informasjon om produktene i denne kampanjen eller om du ønsker å bli satt i kontakt med en konsulent for å bestilling. Du kan selvfølgelig også benytte kommentar feltet under for mer generelle spørsmål eller tilbakemeldinger.

Gå ikke glipp av en eneste nyhet om Tupperware

                Skriv inn din epost-adresse i feltet her,
                så sender vi deg nyhetsvarsel...

Diskuter eller gi din mening