Norsk forum for Tupperware Velkommen til din Tupperware ressursside - Alt du trenger til kjøkken, husholdning og hele familien.

Katalog høst / vinter 2015
Katalog høst / vinter 2015

Nye fristelser i nytt magasin fra Tupperware

Så kan vi nok engang slippe jubelen løs og kaste oss over ny katalog med masse flott Tupperware produkter. Noen produkter har som vanlig fått ny farge og det vi kanskje gleder oss mest over er nye produkter som aldri har vært i katalogen før…

Den største nyheten etter vår mening er en trykkoker beregnet for mikrobølgeovn. Dette er ett genialt produkt som bruker det beste fra to verdener til å koke raskt og effektivt.

I denne trykkokeren kan du koke det meste av råvarer raskere slik at du kan lage din egen hurtigmat på en billigere måte og samtidig ha full kontroll over alle ingredienser. Du kan få kjøpt oppskrifts hefte til trykkokeren og det anbefales for å få flere tips og nyte flere oppskrifter.

Tupperwares populære silikonformer har fått to nye produkter og samtlige silikonformer bytter nå også farge fra blå til brun. Den ene nykommeren er et silikon underlag med kant som erstatter det underlaget til stekeovn som var for salg i forrige katalog.

Den andre nykommeren er en silikon vaffelform som gir oss en ny måte å lage større og tykkere vafler ala Belgiske vafler. Du kan få kjøpt eget oppskrifthefte til dette og det er nok lurt for å prøve mange oppskrifter.

Mikrofiber klutene har også fått nye farger og blitt utvidet med to nye produkter. Den ene er en brilleklut som renser brillene så du kan se lysere på livet og ha ett billig alternativ til andre rensekluter. Den andre er en til mikrofiber gulvvask som er perfekt til dem som ønsker det beste fra to metoder innen gulvvask.

Dette anbefaler vi også som gave til alle som har mødre som må vaske med langkost og fille. Og er selvfølgelig perfekt til trappevask og på steder hvor vi ønsker en fantastisk klut.

Sist men ikke minst vil nok mange også sette pris på at flere av EcoPure flaskene har kommet med drikke tut.

Det var noen av godbitene du finner i den nye katalogen, så ta en titt om du også finner noen nye favoritter

Klikk her for å se hele katalogen «Høst / vinter 2015». (Åpne i nytt vindu her.)

På mange av produktene i katalogen finner du såkalte QR-koder som du kan skanne med din mobil for å få mye mer informasjon. Du trenger en QR-App til mobilen din for å benytte deg av denne muligheten.

iOS:
QR Reader som også tar vare på historikk og lar deg lage egne QR-koder.
i-nigma kan også lese «vanlige» strekkoder og finne priser hos Amazon osv.

Android:
Barcode scanner kan også generere QR-koder til apps, kontakter etc.
i-nigma er den samme appen som iOS-versjonen over, men bare til Android.

Ta kontakt om du ønsker mer informasjon om produktene i katalogen eller om du ønsker å bli satt i kontakt med en konsulent for å bestilling. Du kan selvfølgelig også benytte kommentar feltet under for mer generelle spørsmål eller tilbakemeldinger.

Gå ikke glipp av en eneste nyhet om Tupperware

                Skriv inn din epost-adresse i feltet her,
                så sender vi deg nyhetsvarsel...

Diskuter eller gi din mening