Norsk forum for Tupperware Velkommen til din Tupperware ressursside - Alt du trenger til kjøkken, husholdning og hele familien.

Kampanje uke 32-35, 2015
Kampanje uke 32-35, 2015

Nyt sommeren med Belgiske vafler og is.

Så var det allerede August og tid for å nyte siste rest av sommeren. Da frister det kanskje også ekstra mye med varme Belgiske vafler og is.

Tupperware trør på sin side til med tilbud på silikonform til steking av Belgiske vafler og iskuleskje som lager flotte is-kuler.

For å piske vaffelrøre eller krem trenger vi selvsagt SpeedyChef som vi kan få ekstra billig om man bestiller for mer enn 500 kr.

Det er også sesong for frukt og bær og da er det greit med et tilbud på bokser til frysing. Alt i Kjøl settet med 6 bokser har nemlig fått en veldig gunstig pris nå i August.

Og la oss nå ikke glemme kakeboksen Twist n’ Carry og MicroGourmet som også er på tilbud.

Klikk her for å se hele «Summer Celebrations» kampanjen hvor du finner flere tips, oppskrifter og gode tilbud. (Åpne i nytt vindu her.)

Vertinnegave i August erEazy Mål & Mix 1,25 liter, men som alltid kan du oppnå større gaver avhengig av salget på din demonstrasjon.

Ta kontakt om du ønsker mer informasjon om produktene i denne kampanjen eller om du ønsker å bli satt i kontakt med en konsulent for å bestilling. Du kan selvfølgelig også benytte kommentar feltet under for mer generelle spørsmål eller tilbakemeldinger.

Gå ikke glipp av en eneste nyhet om Tupperware

                Skriv inn din epost-adresse i feltet her,
                så sender vi deg nyhetsvarsel...

Diskuter eller gi din mening