Norsk forum for Tupperware Velkommen til din Tupperware ressursside - Alt du trenger til kjøkken, husholdning og hele familien.

Kampanje uke 27-31, 2015
Kampanje uke 27-31, 2015

Nyt sommeren med Tupperware

Så er det allerede blitt Juli og heldigvis kom varmen i år også. Om sommeren er det enda viktigere å ha gode flasker til vann og Tupperware har selvsagt løsningen for det også…

Noen engangs drikkeflasker avgir farlige stoffer når de blir varme i solen eller etter å ha ligget i varm bil. Vi synes derfor det er helt fantastisk at vi har Tupperware flasker som ikke lar farlige stoffer bli overført over til vannet vi drikker.

Tupperware slår derfor til med ett tilbud i på EcoPure2 drikkeflasker som du kan få i 4 ulike farger og som rommer 3,1dl. Da kan familien ha hver sin flaske og siden de ikke er så store er de lette å ha med.

For de som vil ha med noe å spise kan vi også i denne kampanjen benytte oss av tilbudet på Fruit-To-Go med integrert skje. Da har dere alt dere trenger for en liten matbit på badeturen.

Avanti Serveringsfat med 7 rom er nå tilgjengelig for salg kun i Juli, så alle som ønsker å ha ett fat til hele familien til tur, taco, pålegg, frukt, eller til snacks og lignende bør skaffe seg dette akkurat nå.

Vi får også et sommertilbud å UltraPro Cocotte som vi synes hører med om sommeren. Den kan du bruke i både stekeovn, mikrobølgeovn, fryser og til servering om du ønsker.

Klikk her for å se hele «It’s time for water» kampanjen hvor du finner flere tips, oppskrifter og gode tilbud. (Åpne i nytt vindu her.)

Vertinnegave i juli er Salad-To-Go, men som alltid kan du oppnå større gaver avhengig av salget på din demonstrasjon.

Ta kontakt om du ønsker mer informasjon om produktene i denne kampanjen eller om du ønsker å bli satt i kontakt med en konsulent for å bestilling. Du kan selvfølgelig også benytte kommentar feltet under for mer generelle spørsmål eller tilbakemeldinger.

Gå ikke glipp av en eneste nyhet om Tupperware

                Skriv inn din epost-adresse i feltet her,
                så sender vi deg nyhetsvarsel...

Diskuter eller gi din mening