Norsk forum for Tupperware Velkommen til din Tupperware ressursside - Alt du trenger til kjøkken, husholdning og hele familien.

Kampanje uke 23-26, 2015
Kampanje uke 23-26, 2015

Juice opp sommeren med Tupperware

Sommeren står for døren og høytid for friske drikker til både kos og til fest. Vi har også større tilgang på billigere frukt, jordbær og andre nydelige ingredienser til smoothie eller forfriskende mellommåltid…

Tupperware vil som vanlig hjelpe ved å tilby oss et flott tilbud på ExstraChef slik at vi kan «Juice up Juni» i ekte Tupperware stil.

En annen flott nyhet er at vi kan få kjøpt en Jumbo Røreskål som rommer hele 14 liter. Jumbo Røreskål er stor nok til de fleste store oppgaver og er svært sjeldent tilgjengelig for salg.

Om sommeren er den genial til å fylles med isbiter for å kjøle ned drikke, det er stor nok plass til muggen med saft pluss mye mer.

Skal du servere reker eller skalldyr er det plass til masse is som holder alt kjølig når det ellers er varmt ute under servering.

Og resten av året har du en stor rørebolle til alle store oppgaver, oppbevaring og frysing. Har du noen av Tupperwares andre røreboller passer disse selvsagt oppi hverandre.

Isbiter trenger vi masse av om sommeren og Tupperware gir oss tilbud på 2 stk CoolSmart Isbitbrett slik at vi har nok isbiter. Rester av rødvin, fløte, yoghurt er også veldig greit å fryse ned og ha som tilsetning til mat og drikke.

Frys ned kaffe, te, juice så har du bitene klar når du trenger noe friskt.

Se kampanjen for flere tips, oppskrifter og gode tilbud klikk her for å se hele «Juice up your june» kampanjen. (Åpne i nytt vindu her.)

Vertinnegave i juni er en flott sil, men som alltid kan du oppnå større gaver avhengig av salget på din demonstrasjon.

Ta kontakt om du ønsker mer informasjon om produktene i denne kampanjen eller om du ønsker å bli satt i kontakt med en konsulent for å bestilling. Du kan selvfølgelig også benytte kommentar feltet under for mer generelle spørsmål eller tilbakemeldinger.

Gå ikke glipp av en eneste nyhet om Tupperware

                Skriv inn din epost-adresse i feltet her,
                så sender vi deg nyhetsvarsel...

Diskuter eller gi din mening