Norsk forum for Tupperware Velkommen til din Tupperware ressursside - Alt du trenger til kjøkken, husholdning og hele familien.

Kampanje uke 19-22, 2015
Kampanje uke 19-22, 2015

Nyt våren med Tupperware...

Så er det blitt mai du skjønne milde og mange skal ha noe ekstra enten til 17 mai eller konfirmasjon. Noen skal til og med ha bryllup og det er høysesong for selskap og festlige lag fremover.

Tupperware har massevis av hjelpemidler for alle anledninger og du kan derfor senke skuldrene og ha enkel, lekker mat ferdig på fat med lokk. Du kan gjøre alt klart til å sette rett på bordet og like enkelt sette eventuelle rester tilbake på kjøl når festen er over.

I mai kan du få kakestabler til gunstig pris slik at du kan dandere kaker eller smørbrød i høyden og ta vekk fat etter fat etterhvert som det blir tomt. Du kan også lage lekre ostekaker i denne kakestableren som faktisk er veldig enkel. Tupperware kan selvsagt bidra med oppskrifter som er en mester verdig.

Og vil du bake kake, så har Tupperware tilbud på silikon former nå i Mai. Med silikon formene kan du lage lekre småretter som passer på smørbrød eller koldtbord, og selvfølgelig kan Tupperware gi deg oppskrifter til dette også.

Se kampanjen for flere tips, oppskrifter og gode tilbud klikk her for å se hele «GARDEN PARTY» kampanjen. (Åpne i nytt vindu her.)

Vertinnegave i Mai er 3 stk Mini Rundletter på 6 dl, men som alltid kan du oppnå større gaver avhengig av salget på din demonstrasjon.

Ta kontakt om du ønsker mer informasjon om produktene i denne kampanjen eller om du ønsker å bli satt i kontakt med en konsulent for å bestilling. Du kan selvfølgelig også benytte kommentar feltet under for mer generelle spørsmål eller tilbakemeldinger.

Gå ikke glipp av en eneste nyhet om Tupperware

                Skriv inn din epost-adresse i feltet her,
                så sender vi deg nyhetsvarsel...

Diskuter eller gi din mening