Norsk forum for Tupperware Velkommen til din Tupperware ressursside - Alt du trenger til kjøkken, husholdning og hele familien.

Kampanje uke 14-16, 2015
Kampanje uke 14-16, 2015

Nyt våren med Tupperware

For å sette deg i skikkelig vårstemning tilbyr Tupperware nå i April ett flott tilbud på EasyDelight som er det du trenger for å lage en smakfull omelett på 1-2-3.

Få EasyDelight til mikroovnen, slikkepott og en Kvikk Shaker som du kan riste eggene i.

Kvikk Shaker er også helt genial til sauser, suppe, stuing, eller til shakes som du vil blande og drikke mm.

Mangler du eggdeler til påske kan du også i forbindelse med denne kampanjen få kjøpt eggedeleren som heter Slice n’Star. Dette er et fantastisk hjelpemiddel til å skive egg, jordbær, frisk sjampinjong, eller kokte poteter til potetsalat mm.

Nå som solen skinner er også tid for vårrengjøring.. Derfor er det flott at Tupperware har tilbud på mikrofiberkluter slik at du kan rengjøre hele huset. Disse er så gode at du tror det ikke før du prøver, selv uten bruk av kjemikalier.

Sist men ikke minst må det nevnes at vi har muligheten til å sikre oss 3 flotte Strato bokser i denne kampanjen. Strato serien er en oppbevarings serie med lokk som er lette å ta av å på.

For flere gode tilbud klikk her for å se hele «SPRING IS IN THE AIR» kampanjen. (Åpne i nytt vindu her.)

Vertinnegave i April er 2 stk Mini Slimline kanner på 3,5 dl, men som alltid kan du oppnå større gaver avhengig av salget på din demonstrasjon.

Ta kontakt om du ønsker mer informasjon om produktene i denne kampanjen eller om du ønsker å bli satt i kontakt med en konsulent for å bestilling. Du kan selvfølgelig også benytte kommentar feltet under for mer generelle spørsmål eller tilbakemeldinger.

Gå ikke glipp av en eneste nyhet om Tupperware

                Skriv inn din epost-adresse i feltet her,
                så sender vi deg nyhetsvarsel...

Diskuter eller gi din mening