Norsk forum for Tupperware Velkommen til din Tupperware ressursside - Alt du trenger til kjøkken, husholdning og hele familien.

Katalog Vår / Sommer 2015
Katalog Vår / Sommer 2015

Grip tak i sommeren med Tupperware.

Så var endelig årets første vårtegn på plass og vi kan med stor glede og iver presentere den nye katalogen for våren og sommeren som vi har ventet så lenge på.

Som alltid er det noen flotte nyheter og noen andre eksisterende produkter som har kommet i ny drakt. Her er det altså bare å studere katalogen og se om noen av de nye fargene er blant dine nye favoritter.

Den største nyheten er nok Breadsmart II som allerede har imponert mange. De som allerede har vært så heldige å få den har gitt den gode tilbakemeldinger og vi er veldig glade for at vi har fått den i katalogen.

Den kan stå på benken eller i en skuff og har et filter som gjør at brødet holder seg bedre. Det følger også med et skjærebrett som passer oppå lokket til Breadsmart II sånn at du har alt du trenger når du trenger det.

Verdt å nevne er at klassikeren Mål og Mix er kommet i en ny versjon og har fått navnet Easy Mål & Mix. Målene sitter nå fast i plasten og den har også fått en skli sikker kant under. Lokkene er også blitt noe endret og du har muligheten for å velge 3 posisjoner som er tett, åpen og til å drenere vekk veske.

Vi har videre fått en ny serverings skål til frukt som har fått navnet Fruit-To-Go og er en litt mindre utgave av den populære utgaven Salat-To-Go. Fruit-To-Go passer perfekt til frokost eller til frukt på tur og jobb.

Sist men ikke minst må vi nevne at Tupperware har lansert en ny visp. Den er flott til for eksempel røreboller og er mer skånsom mot rørebollene enn andre visper.

Klikk her for å se hele katalogen «Vår / sommer 2015». (Åpne i nytt vindu her.)

Lenke til magasinet finner du også i menyen, så ta en titt og se om du finner dine favoritter :)

På mange av produktene i katalogen finner du såkalte QR-koder som du kan skanne med din mobil for å få mye mer informasjon. Du trenger en QR-App til mobilen din for å benytte deg av denne muligheten.

iOS:
QR Reader som også tar vare på historikk og lar deg lage egne QR-koder.
i-nigma kan også lese «vanlige» strekkoder og finne priser hos Amazon osv.

Android:
Barcode scanner kan også generere QR-koder til apps, kontakter etc.
i-nigma er den samme appen som iOS-versjonen over, men bare til Android.

Ta kontakt om du ønsker mer informasjon om produktene i katalogen eller om du ønsker å bli satt i kontakt med en konsulent for å bestilling. Du kan selvfølgelig også benytte kommentar feltet under for mer generelle spørsmål eller tilbakemeldinger.

Gå ikke glipp av en eneste nyhet om Tupperware

                Skriv inn din epost-adresse i feltet her,
                så sender vi deg nyhetsvarsel...

Diskuter eller gi din mening